Samstag, 27. Juli 2013

Broccoli



(BROCCOLI)

Το μπρόκολο  εκτός απο την μεγάλη περιεκτικότητα σε βιταμινες και ιχνοστοιχεία που περιέχει  ειναι και μια βασική φυσική πηγή της ουσίας  σουλφοραφάνης  (Sulforaphane) που  σύμφωνα με έρευνες έχει ισχυρές αντιβακτηριακές ιδιότητες ακόμα και σε ανθεκτικά στα αντιβιοτικά μικρόβια  ,καθώς επίσης και αντικαρκινικές!!

G
Broccoli abgesehen von den hohen Gehalt an Vitaminen und Spurenelementen ist eine grundlegende und natürliche Quelle der Substanz Sulforaphan (Sulforaphan), nach einer Studie, die starken antibakteriellen Eigenschaften auch bei Antibiotika-resistenten Mikroben und Krebs hat!
E
Broccoli apart from the high content of vitamins and trace elements is a basic and natural source of the substance sulforaphane (Sulforaphane), according to research that has strong antibacterial properties even in antibiotic-resistant microbes, and cancer!
F
Brocoli en dehors de la haute teneur en vitamines et oligo-éléments est une source fondamentale et naturelle de la substance sulforaphane (sulforaphane), selon une étude qui a de fortes propriétés antibactériennes, même dans les microbes résistants aux antibiotiques et le cancer!
R
Брокколи помимо высокого содержания витаминов и минералов, они содержат является основным природным источником вещества сульфорафан (Сульфорафан), который по данным опросов имеет сильные антибактериальные свойства даже в устойчивых к антибиотикам бактерий, и рак!
K
除了西兰花,它们含有的维生素和矿物质含量高是一个基本的天然来源物质萝卜硫素(莱菔硫烷)据调查,具有较强的抗菌性能,即使在抗生素具有抗药性的细菌,癌症