ΛΕΥΚΟ ΤΣΑΙ:ΟΠΛΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ
ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ!
Η πιθανή θεραπευτική και καταπραϋντική ιδιότητα του τσαγιού είχε
παρατηρηθεί από αρχαιοτάτων χρόνων ιδιαίτερα από τους λαούς της Ασίας. Η
επιστημονική κοινότητα τα τελευταία χρόνια έχει κατ' επανάληψη επιβεβαιώσει τις
υποθέσεις σχετικά με τις ευεργετικές για τον ανθρώπινο οργανισμό ιδιότητες του
τσαγιού. Το λευκό τσάι αποτελεί το λιγότερο επεξεργασμένο τσάι με αποτέλεσμα να
περιέχει τα υψηλότερα ποσοστά αντιοξειδωτικών ουσιών. Τα αντιοξειδωτικά είναι
θρεπτικά συστατικά που προστατεύουν τον ανθρώπινο οργανισμό από τις βλαβερές
συνέπειες των ελευθέρων ριζών. Οι ελεύθερες ρίζες παράγονται από τις διάφορες
αντιδράσεις που πραγματοποιούνται στον οργανισμό και καταστρέφουν το ανθρώπινο DNA.
Τα τελευταία έτη πληθώρα επιστημονικών μελετών κατέδειξε τα πλεονεκτήματα της
κατανάλωσης λευκού τσαγιού στην συσσώρευση των λιποκυττάρων στο λιπώδη ιστό.
Εκχυλίσματα του βοτάνου του λευκού τσαγιού που χρησιμοποιήθηκαν σε αυτές τις
μελέτες φάνηκε να αναστέλλουν την παραγωγή νέων λιποκυττάρων με αποτέλεσμα την
κινητοποίηση και τη διάσπαση λιπαρών οξέων από ώριμα λιποκύτταρα.
Πρόσφατη έρευνα που διεξήχθη στη Γερμανία μελέτησε τη βιολογική επίδραση εκχυλίσματος λευκού τσαγιού στην λιγότερο επεξεργασμένη μορφή του βοτάνου τσαγιού Camellia sinensis. Οι ερευνητές υπογράμμισαν ότι στις ανεπτυγμένες χώρες η αύξηση της εμφάνισης συσχετιζόμενων με την παχυσαρκία διαταραχών, συμπεριλαμβανομένου των καρδιαγγειακών παθήσεων και του σακχαρώδους διαβήτη συνιστά ένα διαρκές πρόβλημα. Το λευκό τσάι φάνηκε μέσα από τις μελέτες ότι μπορεί να αποτελέσει ιδανική φυσική λύση με λιποδιαλυτική δράση.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η κατανάλωση λευκού τσαγιού φαίνεται να έχει και άλλες ευεργετικές επιδράσεις. Η πρόληψη εμφάνισης καρκίνου του προστάτη, του στομάχου και του λεπτού εντέρου λόγω των φλαβονοειδών που περιέχονται στο λευκό τσάι είναι μία από αυτές. Σε αρκετές πρόσφατες μελέτες φάνηκε ότι το λευκό τσάι εμπόδιζε την παραγωγή των καρκινικών κυττάρων και ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιείται συμπληρωματικά της φαρμακευτικής αγωγής, καθώς δεν προκαλεί παρενέργειες. Η μείωση της αρτηριακής πίεσης λόγω της αραίωσης που προκαλεί στο αίμα είναι μία ακόμα ευεργετική λειτουργία που μπορεί να έχει το λευκό τσάι. Μειώνοντας την αρτηριακή πίεση και συντηρώντας μια σταθερή υγιή ροή αίματος προλαμβάνεται και η εμφάνιση καρδιακής προσβολής. Επιπλέον, η μείωση των επιπέδων χοληστερόλης λόγω μιας άλλης ομάδας αντιοξειδωτικών, των κατεχινών συγκαταλέγεται στα πλεονεκτήματα της κατανάλωσης λευκού τσαγιού. Μάλιστα πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι η πρόσληψη λευκού τσαγιού όχι μόνο μειώνει την "κακή" LDL χοληστερόλη, αλλά αυξάνει και την ?καλή? HDL χοληστερόλη. Το λευκό τσάι πιθανώς να έχει θετικές επιδράσεις και στην υγεία των ανθρωπίνων οστών. Άτομα που καταναλώνουν καθημερινά λευκό τσάι φαίνεται να έχουν αυξημένη οστική πυκνότητα σε σχέση με άτομα που δεν καταναλώνουν ενώ κάποιες μελέτες δείχνουν ότι ίσως το λευκό τσάι να είναι ευεργετικό και σε ασθενείς που πάσχουν από αρθρίτιδες ή οστεοπόρωση. Το λευκό τσάι είναι επίσης αντιβακτηριακός και αντιϊκός παράγοντας προστατεύοντας από διάφορους μολυσμαντικούς οργανισμούς, θωρακίζοντας το ανοσοποιητικό σύστημα, ενώ ίσως να μπορεί να βελτιώσει τα συμπτώματα σε άτομα φορείς του ιού HIV. Επιπρόσθετα, λόγω του ότι το τσάι περιέχει μικρές ποσότητες φθορίου συμβάλλει στην διατήρηση του σμάλτου των δοντιών ενώ παράλληλα βοηθά στην πρόληψη πλάκας και τερηδόνας. Τέλος, το λευκό τσάι είναι βασικό συστατικό της διατροφής αντιγήρανσης, καθώς η υψηλή περιεκτικότητα του σε αντιοξειδωτικά συστατικά αναστέλλει την καταστροφή και την εκφύλιση του ανθρώπινου DNA και συμβάλλει στην υγεία του δερματικού και άλλων ιστών.
Πέρα από την δεδομένη μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά συστατικά, το λευκό τσάι πλεονεκτεί σε σχέση με τα άλλα είδη τσαγιού καθώς περιέχει τα χαμηλότερα επίπεδα καφεΐνης.
Τα τελευταία χρόνια η επιστημονική έρευνα έχει επικεντρωθεί και σε μία ακόμα πιθανή θετική επίδραση του λευκού τσαγιού, την καταπολέμηση της κατάθλιψης, η οποία συσχετίζεται με ένα αμινοξύ που περιέχεται στο τσάι την L-τεανίνη (L-theanine), η οποία όταν εισέρχεται στον εγκέφαλο φαίνεται να προκαλεί μείωση του πνευματικού και φυσιολογικού στρες. Η επίδραση της L-τεανίνης έχει να κάνει με την αύξηση των επιπέδων σεροτονίνης, ντοπαμίνης και του GABA (γ-αμινο βουτυρικό οξύ) στον εγκέφαλο, ενώ ακόμα και μεγάλες ποσότητες πρόσληψης του αμινοξέος δε βλάπτουν το νευρικό σύστημα. Συνεπώς, επαρκείς ποσότητες κατανάλωσης λευκού τσαγιού μπορεί να έχουν μακροπρόθεσμα σαν αποτέλεσμα την καταπολέμηση της κατάθλιψης που σχετίζεται άμεσα με το πνευματικό στρες. Επιπλέον, η πολύ χαμηλή περιεκτικότητα του λευκού τσαγιού σε σχέση με τον καφέ και τα υπόλοιπα είδη τσαγιού το καθιστούν ιδανικό ρόφημα για την καταπολέμηση του πνευματικού στρες. Παρόλα αυτά, χρειάζεται περαιτέρω μελέτη ώστε να αποδειχθεί η αποτελεσματικότητα του λευκού τσαγιού στην καταπολέμηση της κατάθλιψης.
Το λευκό τσάι έχει σχετικά στυφή γεύση και προκειμένου να γίνει πιο εύκολη η κατανάλωση του προτείνεται μικρή προσθήκη μελιού, το οποίο μάλιστα βοηθά στην απελευθέρωση των αρωμάτων του λευκού τσαγιού.
Συμπερασματικά το λευκό τσάι φαίνεται να έχει πολλές ευεργετικές ιδιότητες για τον ανθρώπινο οργανισμό. Επειδή όμως μόλις τις τελευταίες 2 δεκαετίες το λευκό τσάι βρίσκεται στο επίκεντρο της επιστημονικής μελέτες, θα πρέπει να αναμένουμε τα αποτελέσματα νέων ερευνών ώστε να μπορούμε να οδηγηθούμε σε ασφαλή συμπεράσματα αναφορικά με τις επιδράσεις του στον ανθρώπινο οργανισμό.
Πρόσφατη έρευνα που διεξήχθη στη Γερμανία μελέτησε τη βιολογική επίδραση εκχυλίσματος λευκού τσαγιού στην λιγότερο επεξεργασμένη μορφή του βοτάνου τσαγιού Camellia sinensis. Οι ερευνητές υπογράμμισαν ότι στις ανεπτυγμένες χώρες η αύξηση της εμφάνισης συσχετιζόμενων με την παχυσαρκία διαταραχών, συμπεριλαμβανομένου των καρδιαγγειακών παθήσεων και του σακχαρώδους διαβήτη συνιστά ένα διαρκές πρόβλημα. Το λευκό τσάι φάνηκε μέσα από τις μελέτες ότι μπορεί να αποτελέσει ιδανική φυσική λύση με λιποδιαλυτική δράση.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η κατανάλωση λευκού τσαγιού φαίνεται να έχει και άλλες ευεργετικές επιδράσεις. Η πρόληψη εμφάνισης καρκίνου του προστάτη, του στομάχου και του λεπτού εντέρου λόγω των φλαβονοειδών που περιέχονται στο λευκό τσάι είναι μία από αυτές. Σε αρκετές πρόσφατες μελέτες φάνηκε ότι το λευκό τσάι εμπόδιζε την παραγωγή των καρκινικών κυττάρων και ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιείται συμπληρωματικά της φαρμακευτικής αγωγής, καθώς δεν προκαλεί παρενέργειες. Η μείωση της αρτηριακής πίεσης λόγω της αραίωσης που προκαλεί στο αίμα είναι μία ακόμα ευεργετική λειτουργία που μπορεί να έχει το λευκό τσάι. Μειώνοντας την αρτηριακή πίεση και συντηρώντας μια σταθερή υγιή ροή αίματος προλαμβάνεται και η εμφάνιση καρδιακής προσβολής. Επιπλέον, η μείωση των επιπέδων χοληστερόλης λόγω μιας άλλης ομάδας αντιοξειδωτικών, των κατεχινών συγκαταλέγεται στα πλεονεκτήματα της κατανάλωσης λευκού τσαγιού. Μάλιστα πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι η πρόσληψη λευκού τσαγιού όχι μόνο μειώνει την "κακή" LDL χοληστερόλη, αλλά αυξάνει και την ?καλή? HDL χοληστερόλη. Το λευκό τσάι πιθανώς να έχει θετικές επιδράσεις και στην υγεία των ανθρωπίνων οστών. Άτομα που καταναλώνουν καθημερινά λευκό τσάι φαίνεται να έχουν αυξημένη οστική πυκνότητα σε σχέση με άτομα που δεν καταναλώνουν ενώ κάποιες μελέτες δείχνουν ότι ίσως το λευκό τσάι να είναι ευεργετικό και σε ασθενείς που πάσχουν από αρθρίτιδες ή οστεοπόρωση. Το λευκό τσάι είναι επίσης αντιβακτηριακός και αντιϊκός παράγοντας προστατεύοντας από διάφορους μολυσμαντικούς οργανισμούς, θωρακίζοντας το ανοσοποιητικό σύστημα, ενώ ίσως να μπορεί να βελτιώσει τα συμπτώματα σε άτομα φορείς του ιού HIV. Επιπρόσθετα, λόγω του ότι το τσάι περιέχει μικρές ποσότητες φθορίου συμβάλλει στην διατήρηση του σμάλτου των δοντιών ενώ παράλληλα βοηθά στην πρόληψη πλάκας και τερηδόνας. Τέλος, το λευκό τσάι είναι βασικό συστατικό της διατροφής αντιγήρανσης, καθώς η υψηλή περιεκτικότητα του σε αντιοξειδωτικά συστατικά αναστέλλει την καταστροφή και την εκφύλιση του ανθρώπινου DNA και συμβάλλει στην υγεία του δερματικού και άλλων ιστών.
Πέρα από την δεδομένη μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά συστατικά, το λευκό τσάι πλεονεκτεί σε σχέση με τα άλλα είδη τσαγιού καθώς περιέχει τα χαμηλότερα επίπεδα καφεΐνης.
Τα τελευταία χρόνια η επιστημονική έρευνα έχει επικεντρωθεί και σε μία ακόμα πιθανή θετική επίδραση του λευκού τσαγιού, την καταπολέμηση της κατάθλιψης, η οποία συσχετίζεται με ένα αμινοξύ που περιέχεται στο τσάι την L-τεανίνη (L-theanine), η οποία όταν εισέρχεται στον εγκέφαλο φαίνεται να προκαλεί μείωση του πνευματικού και φυσιολογικού στρες. Η επίδραση της L-τεανίνης έχει να κάνει με την αύξηση των επιπέδων σεροτονίνης, ντοπαμίνης και του GABA (γ-αμινο βουτυρικό οξύ) στον εγκέφαλο, ενώ ακόμα και μεγάλες ποσότητες πρόσληψης του αμινοξέος δε βλάπτουν το νευρικό σύστημα. Συνεπώς, επαρκείς ποσότητες κατανάλωσης λευκού τσαγιού μπορεί να έχουν μακροπρόθεσμα σαν αποτέλεσμα την καταπολέμηση της κατάθλιψης που σχετίζεται άμεσα με το πνευματικό στρες. Επιπλέον, η πολύ χαμηλή περιεκτικότητα του λευκού τσαγιού σε σχέση με τον καφέ και τα υπόλοιπα είδη τσαγιού το καθιστούν ιδανικό ρόφημα για την καταπολέμηση του πνευματικού στρες. Παρόλα αυτά, χρειάζεται περαιτέρω μελέτη ώστε να αποδειχθεί η αποτελεσματικότητα του λευκού τσαγιού στην καταπολέμηση της κατάθλιψης.
Το λευκό τσάι έχει σχετικά στυφή γεύση και προκειμένου να γίνει πιο εύκολη η κατανάλωση του προτείνεται μικρή προσθήκη μελιού, το οποίο μάλιστα βοηθά στην απελευθέρωση των αρωμάτων του λευκού τσαγιού.
Συμπερασματικά το λευκό τσάι φαίνεται να έχει πολλές ευεργετικές ιδιότητες για τον ανθρώπινο οργανισμό. Επειδή όμως μόλις τις τελευταίες 2 δεκαετίες το λευκό τσάι βρίσκεται στο επίκεντρο της επιστημονικής μελέτες, θα πρέπει να αναμένουμε τα αποτελέσματα νέων ερευνών ώστε να μπορούμε να οδηγηθούμε σε ασφαλή συμπεράσματα αναφορικά με τις επιδράσεις του στον ανθρώπινο οργανισμό.
. Πίνεις τσάι
Τόσο το μαύρο όσο και το πράσινο τσάι περιέχουν κατεχίνες, ουσίες οι οποίες προστατεύουν την καρδιά. Σε έρευνα στην οποία συμμετείχαν 40.500 Ιάπωνες, άντρες και γυναίκες, εκείνοι που έπιναν 5 ή περισσότερα φλιτζάνια πράσινο τσάι την ημέρα συγκέντρωσαν τις λιγότερες πιθανότητες να πεθάνουν από καρδιακή πάθηση ή εγκεφαλικό. Επίσης, άλλες παλαιότερες έρευνες σχετικά με το μαύρο τσάι είχαν δείξει παρόμοια αποτελέσματα.
Στην πραγματικότητα, χρειάζεσαι 1 με 2 φλιτζάνια τη μέρα για να αρχίσεις να προστατεύεις και να «ανακουφίζεις» την καρδιά σου. Εκτός από τα έτοιμα προϊόντα που θα βρεις στο εμπόριο, μπορείς να το φτιάξεις και μόνη σου. Σ’ αυτή την περίπτωση, καλό θα ήταν να το πιεις «φρέσκο», μόλις λίγα λεπτά μετά την παρασκευή του.
Τέλος, αν ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που το απολαμβάνουν προσθέτοντας γάλα, καλό είναι να αλλάξεις συνήθειες. Κι αυτό γιατί, κάποιες παλαιότερες έρευνες, έχουν δείξει ότι και το γάλα ελαττώνει τις ευεργετικές επιδράσεις του τσαγιού στο καρδιαγγειακό μας σύστημα. Περιορίσου λοιπόν στο να εμπλουτίσεις τη γεύση του με μερικές σταγόνες λεμόνι ή λίγο μέλι.
G
WEISSER TEE: Waffe gegen Fettleibigkeit
und andere positive Eigenschaften!
Der potentielle therapeutische und beruhigend wie der Tee hatte seit der Antike beobachtet, besonders von den Menschen in Asien. Die wissenschaftliche Gemeinschaft in den letzten Jahren wiederholt die Annahmen über die vorteilhaft für den menschlichen Körper Eigenschaften von Tee bestätigt. Weißer Tee ist die am wenigsten verarbeiteter Tee enthält somit den höchsten Gehalt an Antioxidantien. Antioxidantien sind Nährstoffe, die den Körper vor den schädlichen Auswirkungen der freien Radikale zu schützen. Freie Radikale durch verschiedene Reaktionen, die im Körper und zerstören die menschliche DNA produziert.
In den letzten Jahren diverse wissenschaftliche Studien zeigten die Vorteile von weißem Tee trinken in der Ansammlung von Fettzellen im Fettgewebe. Kräuterextrakte von weißem Tee in diesen Studien verwendet schien die Produktion von neuen Fettzellen, was zu Mobilisierung und Spaltung von Fettsäuren aus reifen Adipozyten hemmen.
Neuere Forschungen in Deutschland durchgeführt untersucht die biologischen Effekte der Extrakt von weißem Tee in weniger verarbeiteten Form der Kräutertee Camellia sinensis. Die Wissenschaftler wiesen darauf hin, dass in den entwickelten Ländern die Zunahme der Häufigkeit von Adipositas-assoziierten Erkrankungen, darunter Herz-Kreislauf-Erkrankungen und Diabetes ein dauerhaftes Problem ist. Weißer Tee schien durch Studien, die ideale natürliche Lösung mit lipolytische Aktivität sein kann.
Es ist erwähnenswert, dass der weiße Tee-Verbrauch auf andere positive Auswirkungen zu haben scheint. Die Prävention von Prostatakrebs, des Magens und des Dünndarms aufgrund der Flavonoide in weißem Tee enthalten ist einer von ihnen. Mehrere neuere Studien haben gezeigt, dass weißer Tee die Produktion von Tumor-Zellen hemmt und die verwendet werden, um das Medikament und keine Nebenwirkungen zu ergänzen. Die Senkung des Blutdrucks durch Verdünnung verursacht Blut ist ein weiteres nützliches Merkmal, das die weißen Tee haben. Die Senkung Ihres Blutdrucks und Aufrechterhaltung eines stabilen gesunden Blutfluss und verhindern das Auftreten von Herzinfarkt. Darüber hinaus ist die Senkung des Cholesterinspiegels wegen einer anderen Gruppe von Antioxidantien, Catechine zu den Vorteilen von weißem Tee Verbrauch. Tatsächlich zeigte eine aktuelle Umfrage, dass die Einstellung weißer Tee senkt nicht nur die "schlechten" LDL-Cholesterin, sondern auch erhöht; gut; HDL-Cholesterin. Weißer Tee hat potenziell positive Auswirkungen auf die Gesundheit und menschliche Knochen. Personen täglich konsumieren weißer Tee scheint erhöhte Knochendichte in Bezug auf Menschen haben nicht verbrauchen und einige Studien zeigen, dass weißer Tee kann vorteilhaft sein, bei Patienten mit Arthritis oder Osteoporose. Weißer Tee ist auch antibakterielle und antivirale Mittel zum Schutz gegen verschiedene molysmantikous Organisationen, Kräftigung des Immunsystems und kann in der Lage sein, um die Symptome in Menschen Träger von HIV zu verbessern. Darüber hinaus, da der Tee enthält geringe Mengen Fluorid trägt zur Erhaltung des Zahnschmelzes und auch verhindert, dass Plaque und Karies. Schließlich ist weißer Tee ein wichtiger Bestandteil der Ernährung Altern, wie der hohe Gehalt an Antioxidantien, um die Zerstörung und Degeneration der menschlichen DNA hemmen und dazu beitragen, die Gesundheit der Haut und anderen Geweben.
Abgesehen von der angegebenen Gehalt von mehr Antioxidantien, übertrifft weißer Tee die anderen Tees und enthält den unteren Ebenen von Koffein.
In den letzten Jahren hat die wissenschaftliche Forschung konzentriert und andere mögliche positive Wirkung von weißem Tee, anti-Depression, die mit einer Aminosäure in der Tee enthaltenen teanini L-(L-Theanin), die, wenn sie in das Gehirn eingesetzt zugeordnet ist scheint eine Abnahme der intellektuellen und physiologische Belastung verursachen. Die Wirkung von L-teaninis hat mit der Erhöhung der Spiegel von Serotonin, Dopamin und GABA (gamma-Aminobuttersäure) im Gehirn zu tun, und auch große Mengen von Aminosäure-Aufnahme wird mit dem Nervensystem zu beschädigen. Daher können ausreichende Mengen von weißem Tee Verbrauch haben langfristige Ergebnisse zu Depressionen direkt mit dem pneumatischen Stress zu bekämpfen. Darüber hinaus machen die sehr geringen Gehalt an weißen Tee als Kaffee und andere Tees es ideale Getränk zur spirituellen Stress zu bekämpfen. Jedoch weiter zu studieren, um die Wirksamkeit von weißem Tee zu Depressionen zu bekämpfen demonstrieren.
Weißer Tee hat etwa Herbheit und einfacher Verbrauch der vorgeschlagenen kleinen Zusatz von Honig, die tatsächlich dazu beiträgt, die Aromen von weißem Tee freigeben werden.
Abschließende weißer Tee scheint vielen positiven Eigenschaften für den Körper haben. Da jedoch nur in den letzten zwei Jahrzehnten die weiße Tee in den Mittelpunkt wissenschaftlicher Untersuchungen ist, sollten wir erwarten, dass die Ergebnisse der neuen Forschung, die zuverlässige Aussagen über die Auswirkungen auf den menschlichen Körper führen kann.
. Trinken Sie Tee
Sowohl schwarzer und grüner Tee enthalten Catechine, Substanzen, die das Herz schützen. In einer Befragung von 40.500 japanischen Männern und Frauen, sammelte diejenigen, die 5 oder mehr Tassen grünen Tee pro Tag tranken den wenigsten wahrscheinlich an einer Herzerkrankung oder Schlaganfall sterben. Auch einige frühere Studien auf schwarzem Tee ähnliche Ergebnisse gezeigt.
In der Tat, ein bis zwei Tassen pro Tag zu starten, um zu schützen und "erleichtert" Ihr Herz. Neben den Produkten bereit Sie auf dem Markt finden, können Sie selbst beheben. In diesem Fall wäre es gut, "frisch" zu trinken, nur wenige Minuten nach der Zubereitung.
Schließlich, wenn Sie zu der Kategorie von Menschen, die Zugabe von Milch genießen gehören, ist es ratsam, Ihre Gewohnheiten zu ändern. Das ist, weil einige frühere Studien gezeigt haben, dass Milch die wohltuende Wirkung von Tee reduziert auf das kardiovaskuläre System. Beschränken Sie daher den Geschmack mit ein paar Tropfen Zitronensaft oder ein wenig Honig zu bereichern.
Der potentielle therapeutische und beruhigend wie der Tee hatte seit der Antike beobachtet, besonders von den Menschen in Asien. Die wissenschaftliche Gemeinschaft in den letzten Jahren wiederholt die Annahmen über die vorteilhaft für den menschlichen Körper Eigenschaften von Tee bestätigt. Weißer Tee ist die am wenigsten verarbeiteter Tee enthält somit den höchsten Gehalt an Antioxidantien. Antioxidantien sind Nährstoffe, die den Körper vor den schädlichen Auswirkungen der freien Radikale zu schützen. Freie Radikale durch verschiedene Reaktionen, die im Körper und zerstören die menschliche DNA produziert.
In den letzten Jahren diverse wissenschaftliche Studien zeigten die Vorteile von weißem Tee trinken in der Ansammlung von Fettzellen im Fettgewebe. Kräuterextrakte von weißem Tee in diesen Studien verwendet schien die Produktion von neuen Fettzellen, was zu Mobilisierung und Spaltung von Fettsäuren aus reifen Adipozyten hemmen.
Neuere Forschungen in Deutschland durchgeführt untersucht die biologischen Effekte der Extrakt von weißem Tee in weniger verarbeiteten Form der Kräutertee Camellia sinensis. Die Wissenschaftler wiesen darauf hin, dass in den entwickelten Ländern die Zunahme der Häufigkeit von Adipositas-assoziierten Erkrankungen, darunter Herz-Kreislauf-Erkrankungen und Diabetes ein dauerhaftes Problem ist. Weißer Tee schien durch Studien, die ideale natürliche Lösung mit lipolytische Aktivität sein kann.
Es ist erwähnenswert, dass der weiße Tee-Verbrauch auf andere positive Auswirkungen zu haben scheint. Die Prävention von Prostatakrebs, des Magens und des Dünndarms aufgrund der Flavonoide in weißem Tee enthalten ist einer von ihnen. Mehrere neuere Studien haben gezeigt, dass weißer Tee die Produktion von Tumor-Zellen hemmt und die verwendet werden, um das Medikament und keine Nebenwirkungen zu ergänzen. Die Senkung des Blutdrucks durch Verdünnung verursacht Blut ist ein weiteres nützliches Merkmal, das die weißen Tee haben. Die Senkung Ihres Blutdrucks und Aufrechterhaltung eines stabilen gesunden Blutfluss und verhindern das Auftreten von Herzinfarkt. Darüber hinaus ist die Senkung des Cholesterinspiegels wegen einer anderen Gruppe von Antioxidantien, Catechine zu den Vorteilen von weißem Tee Verbrauch. Tatsächlich zeigte eine aktuelle Umfrage, dass die Einstellung weißer Tee senkt nicht nur die "schlechten" LDL-Cholesterin, sondern auch erhöht; gut; HDL-Cholesterin. Weißer Tee hat potenziell positive Auswirkungen auf die Gesundheit und menschliche Knochen. Personen täglich konsumieren weißer Tee scheint erhöhte Knochendichte in Bezug auf Menschen haben nicht verbrauchen und einige Studien zeigen, dass weißer Tee kann vorteilhaft sein, bei Patienten mit Arthritis oder Osteoporose. Weißer Tee ist auch antibakterielle und antivirale Mittel zum Schutz gegen verschiedene molysmantikous Organisationen, Kräftigung des Immunsystems und kann in der Lage sein, um die Symptome in Menschen Träger von HIV zu verbessern. Darüber hinaus, da der Tee enthält geringe Mengen Fluorid trägt zur Erhaltung des Zahnschmelzes und auch verhindert, dass Plaque und Karies. Schließlich ist weißer Tee ein wichtiger Bestandteil der Ernährung Altern, wie der hohe Gehalt an Antioxidantien, um die Zerstörung und Degeneration der menschlichen DNA hemmen und dazu beitragen, die Gesundheit der Haut und anderen Geweben.
Abgesehen von der angegebenen Gehalt von mehr Antioxidantien, übertrifft weißer Tee die anderen Tees und enthält den unteren Ebenen von Koffein.
In den letzten Jahren hat die wissenschaftliche Forschung konzentriert und andere mögliche positive Wirkung von weißem Tee, anti-Depression, die mit einer Aminosäure in der Tee enthaltenen teanini L-(L-Theanin), die, wenn sie in das Gehirn eingesetzt zugeordnet ist scheint eine Abnahme der intellektuellen und physiologische Belastung verursachen. Die Wirkung von L-teaninis hat mit der Erhöhung der Spiegel von Serotonin, Dopamin und GABA (gamma-Aminobuttersäure) im Gehirn zu tun, und auch große Mengen von Aminosäure-Aufnahme wird mit dem Nervensystem zu beschädigen. Daher können ausreichende Mengen von weißem Tee Verbrauch haben langfristige Ergebnisse zu Depressionen direkt mit dem pneumatischen Stress zu bekämpfen. Darüber hinaus machen die sehr geringen Gehalt an weißen Tee als Kaffee und andere Tees es ideale Getränk zur spirituellen Stress zu bekämpfen. Jedoch weiter zu studieren, um die Wirksamkeit von weißem Tee zu Depressionen zu bekämpfen demonstrieren.
Weißer Tee hat etwa Herbheit und einfacher Verbrauch der vorgeschlagenen kleinen Zusatz von Honig, die tatsächlich dazu beiträgt, die Aromen von weißem Tee freigeben werden.
Abschließende weißer Tee scheint vielen positiven Eigenschaften für den Körper haben. Da jedoch nur in den letzten zwei Jahrzehnten die weiße Tee in den Mittelpunkt wissenschaftlicher Untersuchungen ist, sollten wir erwarten, dass die Ergebnisse der neuen Forschung, die zuverlässige Aussagen über die Auswirkungen auf den menschlichen Körper führen kann.
. Trinken Sie Tee
Sowohl schwarzer und grüner Tee enthalten Catechine, Substanzen, die das Herz schützen. In einer Befragung von 40.500 japanischen Männern und Frauen, sammelte diejenigen, die 5 oder mehr Tassen grünen Tee pro Tag tranken den wenigsten wahrscheinlich an einer Herzerkrankung oder Schlaganfall sterben. Auch einige frühere Studien auf schwarzem Tee ähnliche Ergebnisse gezeigt.
In der Tat, ein bis zwei Tassen pro Tag zu starten, um zu schützen und "erleichtert" Ihr Herz. Neben den Produkten bereit Sie auf dem Markt finden, können Sie selbst beheben. In diesem Fall wäre es gut, "frisch" zu trinken, nur wenige Minuten nach der Zubereitung.
Schließlich, wenn Sie zu der Kategorie von Menschen, die Zugabe von Milch genießen gehören, ist es ratsam, Ihre Gewohnheiten zu ändern. Das ist, weil einige frühere Studien gezeigt haben, dass Milch die wohltuende Wirkung von Tee reduziert auf das kardiovaskuläre System. Beschränken Sie daher den Geschmack mit ein paar Tropfen Zitronensaft oder ein wenig Honig zu bereichern.
E
WHITE TEA: WEAPON AGAINST OBESITY AND
OTHER BENEFICIAL PROPERTIES!
The potential therapeutic and soothing as the tea had been observed since ancient times, particularly by the people of Asia. The scientific community in recent years has repeatedly confirmed the assumptions about the beneficial for the human body properties of tea. White tea is the least processed tea thus contains the highest levels of antioxidants. Antioxidants are nutrients that protect the body from the damaging effects of free radicals. Free radicals produced by various reactions taking place in the body and destroy the human DNA.
In recent years diverse scientific studies showed the benefits of drinking white tea in the accumulation of fat cells in adipose tissue. Herb extracts of white tea used in these studies seemed to inhibit the production of new fat cells resulting in mobilization and cleavage of fatty acids from mature adipocytes.
Recent research conducted in Germany studied the biological effects of extract of white tea in less processed form of the herb tea Camellia sinensis. The researchers pointed out that in developed countries the increase in the incidence of obesity-associated disorders, including cardiovascular disease and diabetes is an enduring problem. White tea seemed through studies that may be ideal natural solution with lipolytic activity.
It is worth noting that the white tea consumption appears to have other beneficial effects. The prevention of prostate cancer, stomach and small intestine because of flavonoids contained in the white tea is one of them. Several recent studies have shown that white tea inhibits the production of tumor cells and could be used to complement the medication, and no side effects. The decrease in blood pressure due to dilution caused blood is another beneficial feature that can have the white tea. Lowering your blood pressure and maintaining a stable healthy blood flow and prevent the occurrence of heart attack. Moreover, the reduction of cholesterol levels because of another group of antioxidants, catechins among the advantages of white tea consumption. Indeed, a recent survey showed that hiring white tea not only reduces "bad" LDL cholesterol, but also increases; good; HDL cholesterol. White tea has potentially positive effects on health and human bones. Individuals consume daily white tea seems to have increased bone density relative to individuals not consume and some studies show that white tea may be beneficial in patients suffering from arthritis or osteoporosis. White tea is also antibacterial and antiviral agent protecting against various molysmantikous organizations, fortifying the immune system and may be able to improve symptoms in people carriers of HIV. Additionally, because the tea contains small amounts of fluoride contributes to the maintenance of the tooth enamel and also helps prevent plaque and caries. Finally, white tea is a key component of the diet aging, as the high content of antioxidants to inhibit the destruction and degeneration of the human DNA and contribute to the health of skin and other tissues.
Apart from the given content greater antioxidants, white tea outperforms the other teas and contains lower levels of caffeine.
In recent years, scientific research has focused and another possible positive effect of white tea, anti-depression, which is associated with an amino acid contained in the tea teanini L-(L-theanine), which when inserted into the brain seems to cause a decrease in intellectual and physiological stress. The effect of L-teaninis has to do with the increase of the levels of serotonin, dopamine and GABA (gamma amino butyric acid) in the brain, and even large amounts of amino acid uptake is damaging to the nervous system. Therefore, sufficient amounts of white tea consumption may have long-term results to combat depression associated directly with the pneumatic stress. Furthermore, the very low content of white tea than coffee and other teas make it ideal drink to combat spiritual stress. However, further study to demonstrate the effectiveness of white tea to combat depression.
White tea has about astringency and to become easier consumption of proposed small addition of honey, which actually helps to release the aromas of white tea.
Concluding white tea seems to have many beneficial properties for the body. However, because only in the last two decades the white tea is the focus of scientific studies, we should expect the results of new research that can lead to reliable conclusions about the effects on the human body.
. Drink tea
Both black and green tea contain catechins, substances that protect the heart. In a survey of 40,500 Japanese men and women, those who drank 5 or more cups of green tea a day garnered the least likely to die from heart disease or stroke. Also, some previous studies on black tea have shown similar results.
In fact, it's one to two cups a day to start to protect and "Relieved" your heart. Besides the ready products you'll find on the market, you can fix it yourself. In this case, it would be good to drink "fresh", just a few minutes after preparation.
Finally, if you belong to the category of people who enjoy adding milk, it is advisable to change your habits. That's because some previous studies have shown that milk reduces the beneficial effects of tea on the cardiovascular system. Restrict therefore to enrich the flavor with a few drops of lemon or a little honey.
The potential therapeutic and soothing as the tea had been observed since ancient times, particularly by the people of Asia. The scientific community in recent years has repeatedly confirmed the assumptions about the beneficial for the human body properties of tea. White tea is the least processed tea thus contains the highest levels of antioxidants. Antioxidants are nutrients that protect the body from the damaging effects of free radicals. Free radicals produced by various reactions taking place in the body and destroy the human DNA.
In recent years diverse scientific studies showed the benefits of drinking white tea in the accumulation of fat cells in adipose tissue. Herb extracts of white tea used in these studies seemed to inhibit the production of new fat cells resulting in mobilization and cleavage of fatty acids from mature adipocytes.
Recent research conducted in Germany studied the biological effects of extract of white tea in less processed form of the herb tea Camellia sinensis. The researchers pointed out that in developed countries the increase in the incidence of obesity-associated disorders, including cardiovascular disease and diabetes is an enduring problem. White tea seemed through studies that may be ideal natural solution with lipolytic activity.
It is worth noting that the white tea consumption appears to have other beneficial effects. The prevention of prostate cancer, stomach and small intestine because of flavonoids contained in the white tea is one of them. Several recent studies have shown that white tea inhibits the production of tumor cells and could be used to complement the medication, and no side effects. The decrease in blood pressure due to dilution caused blood is another beneficial feature that can have the white tea. Lowering your blood pressure and maintaining a stable healthy blood flow and prevent the occurrence of heart attack. Moreover, the reduction of cholesterol levels because of another group of antioxidants, catechins among the advantages of white tea consumption. Indeed, a recent survey showed that hiring white tea not only reduces "bad" LDL cholesterol, but also increases; good; HDL cholesterol. White tea has potentially positive effects on health and human bones. Individuals consume daily white tea seems to have increased bone density relative to individuals not consume and some studies show that white tea may be beneficial in patients suffering from arthritis or osteoporosis. White tea is also antibacterial and antiviral agent protecting against various molysmantikous organizations, fortifying the immune system and may be able to improve symptoms in people carriers of HIV. Additionally, because the tea contains small amounts of fluoride contributes to the maintenance of the tooth enamel and also helps prevent plaque and caries. Finally, white tea is a key component of the diet aging, as the high content of antioxidants to inhibit the destruction and degeneration of the human DNA and contribute to the health of skin and other tissues.
Apart from the given content greater antioxidants, white tea outperforms the other teas and contains lower levels of caffeine.
In recent years, scientific research has focused and another possible positive effect of white tea, anti-depression, which is associated with an amino acid contained in the tea teanini L-(L-theanine), which when inserted into the brain seems to cause a decrease in intellectual and physiological stress. The effect of L-teaninis has to do with the increase of the levels of serotonin, dopamine and GABA (gamma amino butyric acid) in the brain, and even large amounts of amino acid uptake is damaging to the nervous system. Therefore, sufficient amounts of white tea consumption may have long-term results to combat depression associated directly with the pneumatic stress. Furthermore, the very low content of white tea than coffee and other teas make it ideal drink to combat spiritual stress. However, further study to demonstrate the effectiveness of white tea to combat depression.
White tea has about astringency and to become easier consumption of proposed small addition of honey, which actually helps to release the aromas of white tea.
Concluding white tea seems to have many beneficial properties for the body. However, because only in the last two decades the white tea is the focus of scientific studies, we should expect the results of new research that can lead to reliable conclusions about the effects on the human body.
. Drink tea
Both black and green tea contain catechins, substances that protect the heart. In a survey of 40,500 Japanese men and women, those who drank 5 or more cups of green tea a day garnered the least likely to die from heart disease or stroke. Also, some previous studies on black tea have shown similar results.
In fact, it's one to two cups a day to start to protect and "Relieved" your heart. Besides the ready products you'll find on the market, you can fix it yourself. In this case, it would be good to drink "fresh", just a few minutes after preparation.
Finally, if you belong to the category of people who enjoy adding milk, it is advisable to change your habits. That's because some previous studies have shown that milk reduces the beneficial effects of tea on the cardiovascular system. Restrict therefore to enrich the flavor with a few drops of lemon or a little honey.
F
Le thé blanc: arme contre l'obésité et autres propriétés bénéfiques!
Le potentiel thérapeutique et apaisant que le thé avait été observé depuis les temps anciens, en particulier par les peuples de l'Asie. La communauté scientifique au cours des dernières années a confirmé à plusieurs reprises les hypothèses sur l'bénéfique pour les propriétés du corps humain de thé. Le thé blanc est le thé moins transformés contient ainsi les plus hauts niveaux d'antioxydants. Les antioxydants sont des nutriments qui protègent le corps contre les effets néfastes des radicaux libres. Les radicaux libres produits par les diverses réactions qui ont lieu dans le corps et de détruire l'ADN humain.
Ces dernières années, des études scientifiques ont montré diverses les avantages de boire du thé blanc dans l'accumulation de cellules graisseuses dans le tissu adipeux. extraits de plantes de thé blanc utilisé dans ces études semblent inhiber la production de nouvelles cellules adipeuses résultant de la mobilisation et le clivage des acides gras des adipocytes matures.
Des recherches récentes menées en Allemagne ont étudié les effets biologiques de l'extrait de thé blanc en forme moins transformés de la tisane Camellia sinensis. Les chercheurs ont fait remarquer que dans les pays développés, l'augmentation de l'incidence des maladies associées à l'obésité, les maladies cardiovasculaires et le diabète est un problème persistant. Le thé blanc semblait à travers des études qui pourraient solution naturelle idéale avec une activité lipolytique.
Il est à noter que la consommation de thé blanc semble avoir d'autres effets bénéfiques. La prévention du cancer de la prostate, de l'estomac et l'intestin grêle à cause des flavonoïdes contenus dans le thé blanc est l'un d'entre eux. Plusieurs études récentes ont montré que le thé blanc inhibe la production de cellules tumorales et pourrait être utilisé pour compléter la médication, et sans effets secondaires. La diminution de la pression artérielle due à la dilution du sang causé est une autre caractéristique avantageuse que peut avoir le thé blanc. Abaisser votre tension artérielle et le maintien d'un flux sanguin stable et sain et de prévenir la survenue d'une crise cardiaque. En outre, la réduction du taux de cholestérol parce que d'un autre groupe d'antioxydants, les catéchines parmi les avantages de la consommation de thé blanc. En effet, une enquête récente a montré que l'embauche de thé blanc non seulement de réduire le «mauvais» cholestérol LDL, mais aussi augmente; bon; cholestérol HDL. Le thé blanc a des effets potentiellement positifs sur la santé et des ossements humains. Les personnes consomment quotidiennement du thé blanc semble avoir augmenté la densité osseuse par rapport aux personnes ne consomment pas et certaines études montrent que le thé blanc peut être bénéfique chez les patients souffrant d'arthrite ou l'ostéoporose. Le thé blanc est également antibactérien et agent protecteur contre les diverses organisations molysmantikous, fortifier le système immunitaire antivirale et peut être en mesure d'améliorer les symptômes chez les personnes porteuses du VIH. En outre, parce que le thé contient de petites quantités de fluorure contribue au maintien de l'émail des dents et contribue également à prévenir la plaque et la carie. Enfin, le thé blanc est une composante clé du vieillissement de l'alimentation, comme la forte teneur en antioxydants pour empêcher la destruction et la dégénérescence de l'ADN humain et contribuer à la santé de la peau et d'autres tissus.
Outre le contenu donné plus d'antioxydants, le thé blanc surpasse les autres thés et contient des niveaux inférieurs de la caféine.
Au cours des dernières années, la recherche scientifique a mis l'accent et un autre effet positif possible du thé blanc, anti-dépression, qui est associée à un acide aminé contenu dans le thé teanini L (L-théanine), qui, lorsqu'il est inséré dans le cerveau semble entraîner une diminution de la contrainte physiologique et intellectuelle. L'effet de la L-teaninis a à voir avec l'augmentation des niveaux de sérotonine, la dopamine et le GABA (acide gamma amino butyrique) dans le cerveau, et même de grandes quantités d'absorption des acides aminés est dommageable pour le système nerveux. Par conséquent, des quantités suffisantes de la consommation de thé blanc peut avoir des conséquences à long terme pour lutter contre la dépression associée directement avec le stress pneumatique. En outre, la très faible teneur du thé blanc de café et autres thés font boisson idéale pour combattre le stress spirituel. Cependant, une étude plus approfondie afin de démontrer l'efficacité du thé blanc pour lutter contre la dépression.
Le thé blanc a environ astringence et de devenir faciliter la consommation de petite addition de miel, qui contribue effectivement à libérer les arômes de thé blanc proposé.
Thé blanc clôture semble avoir de nombreuses propriétés bénéfiques pour le corps. Cependant, parce que seulement dans les deux dernières décennies, le thé blanc est l'objet d'études scientifiques, nous devrions nous attendre les résultats de nouvelles recherches qui peuvent aboutir à des conclusions fiables sur les effets sur le corps humain.
. Boire du thé
Le noir et le thé vert contient des catéchines, des substances qui protègent le cœur. Dans un sondage de 40.500 hommes et femmes japonaises, ceux qui ont bu au moins 5 tasses de thé vert par jour a recueilli le moins de chances de mourir d'une maladie cardiaque ou un AVC. En outre, certaines études antérieures sur le thé noir ont montré des résultats similaires.
En fait, c'est une à deux tasses par jour pour commencer à protéger et à "Soulagé" votre cœur. Outre les produits prêts que vous trouverez sur le marché, vous pouvez réparer vous-même. Dans ce cas, il serait bon de boire "frais", quelques minutes après la préparation.
Enfin, si vous appartenez à la catégorie des gens qui aiment l'ajout de lait, il est conseillé de changer vos habitudes. C'est parce que certaines études antérieures ont montré que le lait réduit les effets bénéfiques du thé sur le système cardiovasculaire. Restreindre donc enrichir la saveur avec quelques gouttes de citron ou un peu de miel.
Le potentiel thérapeutique et apaisant que le thé avait été observé depuis les temps anciens, en particulier par les peuples de l'Asie. La communauté scientifique au cours des dernières années a confirmé à plusieurs reprises les hypothèses sur l'bénéfique pour les propriétés du corps humain de thé. Le thé blanc est le thé moins transformés contient ainsi les plus hauts niveaux d'antioxydants. Les antioxydants sont des nutriments qui protègent le corps contre les effets néfastes des radicaux libres. Les radicaux libres produits par les diverses réactions qui ont lieu dans le corps et de détruire l'ADN humain.
Ces dernières années, des études scientifiques ont montré diverses les avantages de boire du thé blanc dans l'accumulation de cellules graisseuses dans le tissu adipeux. extraits de plantes de thé blanc utilisé dans ces études semblent inhiber la production de nouvelles cellules adipeuses résultant de la mobilisation et le clivage des acides gras des adipocytes matures.
Des recherches récentes menées en Allemagne ont étudié les effets biologiques de l'extrait de thé blanc en forme moins transformés de la tisane Camellia sinensis. Les chercheurs ont fait remarquer que dans les pays développés, l'augmentation de l'incidence des maladies associées à l'obésité, les maladies cardiovasculaires et le diabète est un problème persistant. Le thé blanc semblait à travers des études qui pourraient solution naturelle idéale avec une activité lipolytique.
Il est à noter que la consommation de thé blanc semble avoir d'autres effets bénéfiques. La prévention du cancer de la prostate, de l'estomac et l'intestin grêle à cause des flavonoïdes contenus dans le thé blanc est l'un d'entre eux. Plusieurs études récentes ont montré que le thé blanc inhibe la production de cellules tumorales et pourrait être utilisé pour compléter la médication, et sans effets secondaires. La diminution de la pression artérielle due à la dilution du sang causé est une autre caractéristique avantageuse que peut avoir le thé blanc. Abaisser votre tension artérielle et le maintien d'un flux sanguin stable et sain et de prévenir la survenue d'une crise cardiaque. En outre, la réduction du taux de cholestérol parce que d'un autre groupe d'antioxydants, les catéchines parmi les avantages de la consommation de thé blanc. En effet, une enquête récente a montré que l'embauche de thé blanc non seulement de réduire le «mauvais» cholestérol LDL, mais aussi augmente; bon; cholestérol HDL. Le thé blanc a des effets potentiellement positifs sur la santé et des ossements humains. Les personnes consomment quotidiennement du thé blanc semble avoir augmenté la densité osseuse par rapport aux personnes ne consomment pas et certaines études montrent que le thé blanc peut être bénéfique chez les patients souffrant d'arthrite ou l'ostéoporose. Le thé blanc est également antibactérien et agent protecteur contre les diverses organisations molysmantikous, fortifier le système immunitaire antivirale et peut être en mesure d'améliorer les symptômes chez les personnes porteuses du VIH. En outre, parce que le thé contient de petites quantités de fluorure contribue au maintien de l'émail des dents et contribue également à prévenir la plaque et la carie. Enfin, le thé blanc est une composante clé du vieillissement de l'alimentation, comme la forte teneur en antioxydants pour empêcher la destruction et la dégénérescence de l'ADN humain et contribuer à la santé de la peau et d'autres tissus.
Outre le contenu donné plus d'antioxydants, le thé blanc surpasse les autres thés et contient des niveaux inférieurs de la caféine.
Au cours des dernières années, la recherche scientifique a mis l'accent et un autre effet positif possible du thé blanc, anti-dépression, qui est associée à un acide aminé contenu dans le thé teanini L (L-théanine), qui, lorsqu'il est inséré dans le cerveau semble entraîner une diminution de la contrainte physiologique et intellectuelle. L'effet de la L-teaninis a à voir avec l'augmentation des niveaux de sérotonine, la dopamine et le GABA (acide gamma amino butyrique) dans le cerveau, et même de grandes quantités d'absorption des acides aminés est dommageable pour le système nerveux. Par conséquent, des quantités suffisantes de la consommation de thé blanc peut avoir des conséquences à long terme pour lutter contre la dépression associée directement avec le stress pneumatique. En outre, la très faible teneur du thé blanc de café et autres thés font boisson idéale pour combattre le stress spirituel. Cependant, une étude plus approfondie afin de démontrer l'efficacité du thé blanc pour lutter contre la dépression.
Le thé blanc a environ astringence et de devenir faciliter la consommation de petite addition de miel, qui contribue effectivement à libérer les arômes de thé blanc proposé.
Thé blanc clôture semble avoir de nombreuses propriétés bénéfiques pour le corps. Cependant, parce que seulement dans les deux dernières décennies, le thé blanc est l'objet d'études scientifiques, nous devrions nous attendre les résultats de nouvelles recherches qui peuvent aboutir à des conclusions fiables sur les effets sur le corps humain.
. Boire du thé
Le noir et le thé vert contient des catéchines, des substances qui protègent le cœur. Dans un sondage de 40.500 hommes et femmes japonaises, ceux qui ont bu au moins 5 tasses de thé vert par jour a recueilli le moins de chances de mourir d'une maladie cardiaque ou un AVC. En outre, certaines études antérieures sur le thé noir ont montré des résultats similaires.
En fait, c'est une à deux tasses par jour pour commencer à protéger et à "Soulagé" votre cœur. Outre les produits prêts que vous trouverez sur le marché, vous pouvez réparer vous-même. Dans ce cas, il serait bon de boire "frais", quelques minutes après la préparation.
Enfin, si vous appartenez à la catégorie des gens qui aiment l'ajout de lait, il est conseillé de changer vos habitudes. C'est parce que certaines études antérieures ont montré que le lait réduit les effets bénéfiques du thé sur le système cardiovasculaire. Restreindre donc enrichir la saveur avec quelques gouttes de citron ou un peu de miel.
R
Белый чай: оружием против ожирения и других полезных свойств!
Потенциальный терапевтический и успокаивающий чай как было замечено еще с древних времен, в частности, народов Азии. Научное сообщество в последние годы неоднократно подтверждал предположения о полезных для человека свойств тела чая. Белый чай является наименее обработанные таким образом, чай содержит высокий уровень антиоксидантов. Антиоксиданты являются питательными веществами, которые защищают организм от вредного воздействия свободных радикалов. Свободных радикалов, образующихся на различных реакций, происходящих в организме, и уничтожить человеческую ДНК.
В последние годы различные научные исследования показали преимущества выпивать белый чай в накоплении жировых клеток в жировой ткани. Растительные экстракты белого чая используются в этих исследованиях, казалось, ингибируют образование новых жировых клеток приводит к мобилизации и расщепление жирных кислот из зрелые адипоциты.
Недавние исследования, проведенные в Германии изучал биологические эффекты экстракта белого чая в менее обработанные формы Синенсис травяной чай камелии. Исследователи отметили, что в развитых странах увеличение заболеваемости, связанных с ожирением заболеваний, включая сердечно-сосудистые заболевания и диабет является устойчивой проблемой. Белый чай казался путем проведения исследований, что может быть идеальным естественным решением с липолитических активности.
Стоит отметить, что белый чай потребления, кажется, есть другие полезные эффекты. Профилактике рака простаты, желудка и тонкой кишки, потому что флавоноиды, содержащиеся в белый чай является одним из них. Несколько недавних исследований показали, что белый чай подавляет выработку опухолевых клеток и могут быть использованы в дополнение к лекарству, и никаких побочных эффектов. Снижение артериального давления за счет разбавления крови вызвал другой полезной особенностью, которая может иметь белый чай. Снижения кровяного давления и поддержания стабильного здорового кровотока и предотвращения возникновения сердечного приступа. Кроме того, снижение уровня холестерина, потому что другой группы антиоксиданты, катехины одним из преимуществ белый потребление чая. В самом деле, последние исследования показали, что белый чай найма не только снижает «плохой» холестерин ЛПНП, но и повышает, хорошие; Холестерина ЛПВП. Белый чай имеет потенциально положительное влияние на здоровье и человеческие кости. Лица потреблять ежедневно белого чая, кажется, увеличение плотности костной ткани по отношению к лицам не потребляют и некоторые исследования показывают, что белый чай может быть полезным у пациентов, страдающих от артрита или остеопороза. Белый чай также антибактериальным и противовирусным средством защиты от различных molysmantikous организаций, укрепление иммунной системы и может быть в состоянии улучшить симптомы у людей, носителей ВИЧ-инфекции. Кроме того, поскольку чай содержит небольшое количество фтора способствует поддержанию эмали зуба, а также помогает предотвратить налет и кариес. Наконец, белый чай является ключевым компонентом в рационе старения, так как высокое содержание антиоксидантов для ингибирования разрушения и вырождения человеческой ДНК и способствуют здоровью кожи и других тканей.
Наряду с данным содержанием антиоксидантов больше, белый чай превосходит другие чаи и содержит более низкие уровни кофеина.
В последние годы научные исследования были направлены и другого возможного положительного эффекта белый чай, антидепрессивное, которая связана с аминокислотой, содержащейся в чай teanini L-(L-теанина), которые при введении в мозг кажется, привести к снижению интеллектуального и физиологического стресса. Эффект L-teaninis имеет дело с увеличением уровня серотонина, допамина и ГАМК (гамма-аминомасляная кислота) в головном мозге, и даже большие количества поглощение аминокислот наносит вред нервной системе. Таким образом, достаточное количество белого потребление чая может иметь долгосрочные результаты для борьбы с депрессией связано непосредственно с пневматическим стресса. Кроме того, очень низкое содержание белых чая, чем кофе и другие чаи делают его идеальным напитком для борьбы духовного напряжения. Однако дальнейшее исследование, чтобы продемонстрировать эффективность белого чая для борьбы с депрессией.
Белый чай имеет около терпкости и стать легче потребления предлагаемого небольшим добавлением меда, который на самом деле помогает выпустить аромат белого чая.
Заключительные белого чая, кажется, есть много полезных свойств для организма. Тем не менее, так как только в последние два десятилетия белого чая находится в центре внимания научных исследований, мы должны ожидать, что результаты нового исследования, которые могут привести к достоверные выводы о влиянии на организм человека.
. Пейте чай
И черный, и зеленый чай содержат катехины, вещества, которые защищают сердце. В ходе опроса 40 500 японских мужчин и женщин, тех, кто пил 5 и более чашек зеленого чая в день собрал мере шансов умереть от болезни сердца или инсульта. Кроме того, некоторые предыдущие исследования по черным чаем показали аналогичные результаты.
На самом деле, это одна-две чашки в день, чтобы начать защищать и "облегчение" ваше сердце. Помимо готовой продукции вы найдете на рынке, вы можете исправить это самостоятельно. В этом случае, было бы хорошо, чтобы пить "свежий", всего за несколько минут после приготовления.
Наконец, если вы принадлежите к категории людей, которые пользуются добавление молока, желательно, чтобы изменить свои привычки. Это потому, что некоторые предыдущие исследования показали, что молоко снижает положительный эффект чая на сердечно-сосудистую систему. Ограничить Поэтому, чтобы обогатить вкус с несколькими каплями лимона или немного меда.
Потенциальный терапевтический и успокаивающий чай как было замечено еще с древних времен, в частности, народов Азии. Научное сообщество в последние годы неоднократно подтверждал предположения о полезных для человека свойств тела чая. Белый чай является наименее обработанные таким образом, чай содержит высокий уровень антиоксидантов. Антиоксиданты являются питательными веществами, которые защищают организм от вредного воздействия свободных радикалов. Свободных радикалов, образующихся на различных реакций, происходящих в организме, и уничтожить человеческую ДНК.
В последние годы различные научные исследования показали преимущества выпивать белый чай в накоплении жировых клеток в жировой ткани. Растительные экстракты белого чая используются в этих исследованиях, казалось, ингибируют образование новых жировых клеток приводит к мобилизации и расщепление жирных кислот из зрелые адипоциты.
Недавние исследования, проведенные в Германии изучал биологические эффекты экстракта белого чая в менее обработанные формы Синенсис травяной чай камелии. Исследователи отметили, что в развитых странах увеличение заболеваемости, связанных с ожирением заболеваний, включая сердечно-сосудистые заболевания и диабет является устойчивой проблемой. Белый чай казался путем проведения исследований, что может быть идеальным естественным решением с липолитических активности.
Стоит отметить, что белый чай потребления, кажется, есть другие полезные эффекты. Профилактике рака простаты, желудка и тонкой кишки, потому что флавоноиды, содержащиеся в белый чай является одним из них. Несколько недавних исследований показали, что белый чай подавляет выработку опухолевых клеток и могут быть использованы в дополнение к лекарству, и никаких побочных эффектов. Снижение артериального давления за счет разбавления крови вызвал другой полезной особенностью, которая может иметь белый чай. Снижения кровяного давления и поддержания стабильного здорового кровотока и предотвращения возникновения сердечного приступа. Кроме того, снижение уровня холестерина, потому что другой группы антиоксиданты, катехины одним из преимуществ белый потребление чая. В самом деле, последние исследования показали, что белый чай найма не только снижает «плохой» холестерин ЛПНП, но и повышает, хорошие; Холестерина ЛПВП. Белый чай имеет потенциально положительное влияние на здоровье и человеческие кости. Лица потреблять ежедневно белого чая, кажется, увеличение плотности костной ткани по отношению к лицам не потребляют и некоторые исследования показывают, что белый чай может быть полезным у пациентов, страдающих от артрита или остеопороза. Белый чай также антибактериальным и противовирусным средством защиты от различных molysmantikous организаций, укрепление иммунной системы и может быть в состоянии улучшить симптомы у людей, носителей ВИЧ-инфекции. Кроме того, поскольку чай содержит небольшое количество фтора способствует поддержанию эмали зуба, а также помогает предотвратить налет и кариес. Наконец, белый чай является ключевым компонентом в рационе старения, так как высокое содержание антиоксидантов для ингибирования разрушения и вырождения человеческой ДНК и способствуют здоровью кожи и других тканей.
Наряду с данным содержанием антиоксидантов больше, белый чай превосходит другие чаи и содержит более низкие уровни кофеина.
В последние годы научные исследования были направлены и другого возможного положительного эффекта белый чай, антидепрессивное, которая связана с аминокислотой, содержащейся в чай teanini L-(L-теанина), которые при введении в мозг кажется, привести к снижению интеллектуального и физиологического стресса. Эффект L-teaninis имеет дело с увеличением уровня серотонина, допамина и ГАМК (гамма-аминомасляная кислота) в головном мозге, и даже большие количества поглощение аминокислот наносит вред нервной системе. Таким образом, достаточное количество белого потребление чая может иметь долгосрочные результаты для борьбы с депрессией связано непосредственно с пневматическим стресса. Кроме того, очень низкое содержание белых чая, чем кофе и другие чаи делают его идеальным напитком для борьбы духовного напряжения. Однако дальнейшее исследование, чтобы продемонстрировать эффективность белого чая для борьбы с депрессией.
Белый чай имеет около терпкости и стать легче потребления предлагаемого небольшим добавлением меда, который на самом деле помогает выпустить аромат белого чая.
Заключительные белого чая, кажется, есть много полезных свойств для организма. Тем не менее, так как только в последние два десятилетия белого чая находится в центре внимания научных исследований, мы должны ожидать, что результаты нового исследования, которые могут привести к достоверные выводы о влиянии на организм человека.
. Пейте чай
И черный, и зеленый чай содержат катехины, вещества, которые защищают сердце. В ходе опроса 40 500 японских мужчин и женщин, тех, кто пил 5 и более чашек зеленого чая в день собрал мере шансов умереть от болезни сердца или инсульта. Кроме того, некоторые предыдущие исследования по черным чаем показали аналогичные результаты.
На самом деле, это одна-две чашки в день, чтобы начать защищать и "облегчение" ваше сердце. Помимо готовой продукции вы найдете на рынке, вы можете исправить это самостоятельно. В этом случае, было бы хорошо, чтобы пить "свежий", всего за несколько минут после приготовления.
Наконец, если вы принадлежите к категории людей, которые пользуются добавление молока, желательно, чтобы изменить свои привычки. Это потому, что некоторые предыдущие исследования показали, что молоко снижает положительный эффект чая на сердечно-сосудистую систему. Ограничить Поэтому, чтобы обогатить вкус с несколькими каплями лимона или немного меда.
K
白茶:武器来对付肥胖和其他有益的特性!
潜在的治疗和舒缓茶自古以来观察,特别是亚洲人民。科学界近年来已多次证实的假设利于人体茶。白茶是最少的加工茶,含有最高水平的抗氧化剂。抗氧化剂是一种营养物质,保护人体免受自由基的破坏作用。发生在身体和破坏人类DNA的各种反应所产生的自由基。
近年来各种科学的研究表明脂肪细胞堆积在脂肪组织中喝白茶的好处。白茶在这些研究中所用的中药提取物似乎抑制新的脂肪细胞产生成熟的脂肪细胞的脂肪酸的动员和卵裂的生产。
最近的研究在德国进行的研究白茶提取物的生物效应的药草茶茶树少加工的形式。研究人员指出,在发达国家,肥胖相关的疾病,包括心血管疾病和糖尿病的发病率增加是一个持久的问题。白茶似乎通过研究,可能是理想的天然解决方案,具有分解脂肪的活性。
这是值得注意的,说白了茶叶消费似乎有其他有益效果。预防前列腺癌,胃和小肠,因为白茶中所含的类黄酮就是其中之一。最近的一些研究表明,白茶,抑制肿瘤细胞的生产,可用于补充的药物治疗,且无副作用。造成血液稀释,由于血压下降的是另一种有益的功能,可以有白茶。降低你的血压和维持一个稳定的健康的血液流动,防止发生心脏病发作的。此外,降低胆固醇水平,由于另一基团的抗氧化剂,儿茶素类白茶消耗的优点之一。事实上,最近的一项调查显示,雇用白茶不仅可以降低“坏”的低密度脂蛋白胆固醇,但也增加;好;高密度脂蛋白胆固醇。白茶具有潜在的积极影响,对健康和人类的骨头。个人每天消耗白茶似乎有所增加骨质密度相对于个人消费和一些研究表明,白茶在患有关节炎或骨质疏松症的患者可能是有益的。白茶是抗菌和抗病毒药剂保护对各种molysmantikous组织,强化免疫系统,也许能改善症状的人艾滋病毒携带者。此外,由于茶叶中含有少量的氟化物有助于牙齿的珐琅质的维护,也有助于防止牙菌斑和龋。最后,白茶饮食老化是一个关键部件,因为高含量的抗氧化剂,以抑制人类DNA的破坏和变性和促进皮肤和其他组织的健康。
除了从给定的内容更大的抗氧化剂,白茶比其他茶的咖啡因含有较低水平。
在最近几年,科学的研究都集中白茶另一种可能的积极的影响,抗抑郁,载于茶teanini,L-(L-茶氨酸),当插入大脑的氨基酸,这是与似乎造成智力和生理的压力减少。的影响L-teaninis的与大脑中的5 - 羟色胺,多巴胺和γ-氨基丁酸(γ氨基丁酸)的水平的增加,甚至大量的氨基酸摄取对神经系统的损害。因此,白茶消费足够的金额可能有直接关联的气动压力打击抑郁症的长期结果。此外,白色的茶比咖啡和茶的含量非常低,使其成为理想的饮料打击精神压力。然而,进一步的研究表明白茶打击抑郁症的有效性。
白茶大约有涩味和建议添加少量蜂蜜,这实际上有助于释放白茶香味变得更容易消耗。
结论白茶似乎对身体有许多有益的性能。然而,由于仅在过去的二十年中,白茶是科学研究的重点,我们应该期待新的研究结果,可导致对人体的影响的可靠结论。
。喝茶
红茶和绿茶中含有儿茶素的物质,保护心脏。在40,500日本男性和女性的调查,那些谁喝5杯或更多绿茶一天囊括了最有可能死于心脏疾病或中风。此外,红茶以前的一些研究也显示类似的结果。
事实上,这是一到两杯一个一天开始保护,“松了一口气”你的心脏。除了市场上现成的产品,你会发现,你可以自己解决。在这种情况下,它会很好喝“新鲜”,短短几分钟后准备。
最后,如果你属于人谁喜欢加入牛奶的范畴,它是建议改变你的习惯。这是因为以前的一些研究表明,牛奶降低茶对心血管系统的有益效果。限制,因此丰富的味道,用几滴柠檬或蜂蜜少许。
潜在的治疗和舒缓茶自古以来观察,特别是亚洲人民。科学界近年来已多次证实的假设利于人体茶。白茶是最少的加工茶,含有最高水平的抗氧化剂。抗氧化剂是一种营养物质,保护人体免受自由基的破坏作用。发生在身体和破坏人类DNA的各种反应所产生的自由基。
近年来各种科学的研究表明脂肪细胞堆积在脂肪组织中喝白茶的好处。白茶在这些研究中所用的中药提取物似乎抑制新的脂肪细胞产生成熟的脂肪细胞的脂肪酸的动员和卵裂的生产。
最近的研究在德国进行的研究白茶提取物的生物效应的药草茶茶树少加工的形式。研究人员指出,在发达国家,肥胖相关的疾病,包括心血管疾病和糖尿病的发病率增加是一个持久的问题。白茶似乎通过研究,可能是理想的天然解决方案,具有分解脂肪的活性。
这是值得注意的,说白了茶叶消费似乎有其他有益效果。预防前列腺癌,胃和小肠,因为白茶中所含的类黄酮就是其中之一。最近的一些研究表明,白茶,抑制肿瘤细胞的生产,可用于补充的药物治疗,且无副作用。造成血液稀释,由于血压下降的是另一种有益的功能,可以有白茶。降低你的血压和维持一个稳定的健康的血液流动,防止发生心脏病发作的。此外,降低胆固醇水平,由于另一基团的抗氧化剂,儿茶素类白茶消耗的优点之一。事实上,最近的一项调查显示,雇用白茶不仅可以降低“坏”的低密度脂蛋白胆固醇,但也增加;好;高密度脂蛋白胆固醇。白茶具有潜在的积极影响,对健康和人类的骨头。个人每天消耗白茶似乎有所增加骨质密度相对于个人消费和一些研究表明,白茶在患有关节炎或骨质疏松症的患者可能是有益的。白茶是抗菌和抗病毒药剂保护对各种molysmantikous组织,强化免疫系统,也许能改善症状的人艾滋病毒携带者。此外,由于茶叶中含有少量的氟化物有助于牙齿的珐琅质的维护,也有助于防止牙菌斑和龋。最后,白茶饮食老化是一个关键部件,因为高含量的抗氧化剂,以抑制人类DNA的破坏和变性和促进皮肤和其他组织的健康。
除了从给定的内容更大的抗氧化剂,白茶比其他茶的咖啡因含有较低水平。
在最近几年,科学的研究都集中白茶另一种可能的积极的影响,抗抑郁,载于茶teanini,L-(L-茶氨酸),当插入大脑的氨基酸,这是与似乎造成智力和生理的压力减少。的影响L-teaninis的与大脑中的5 - 羟色胺,多巴胺和γ-氨基丁酸(γ氨基丁酸)的水平的增加,甚至大量的氨基酸摄取对神经系统的损害。因此,白茶消费足够的金额可能有直接关联的气动压力打击抑郁症的长期结果。此外,白色的茶比咖啡和茶的含量非常低,使其成为理想的饮料打击精神压力。然而,进一步的研究表明白茶打击抑郁症的有效性。
白茶大约有涩味和建议添加少量蜂蜜,这实际上有助于释放白茶香味变得更容易消耗。
结论白茶似乎对身体有许多有益的性能。然而,由于仅在过去的二十年中,白茶是科学研究的重点,我们应该期待新的研究结果,可导致对人体的影响的可靠结论。
。喝茶
红茶和绿茶中含有儿茶素的物质,保护心脏。在40,500日本男性和女性的调查,那些谁喝5杯或更多绿茶一天囊括了最有可能死于心脏疾病或中风。此外,红茶以前的一些研究也显示类似的结果。
事实上,这是一到两杯一个一天开始保护,“松了一口气”你的心脏。除了市场上现成的产品,你会发现,你可以自己解决。在这种情况下,它会很好喝“新鲜”,短短几分钟后准备。
最后,如果你属于人谁喜欢加入牛奶的范畴,它是建议改变你的习惯。这是因为以前的一些研究表明,牛奶降低茶对心血管系统的有益效果。限制,因此丰富的味道,用几滴柠檬或蜂蜜少许。