Mittwoch, 18. Juli 2012





Πρασο τηγανιτο με χοιρινό κρέας

Υλικά: 
  • 1 κιλό χοιρινή τηγανιά
  • 2 κιλά πράσα κομμένα σε ροδέλες
  • 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο
  • 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1ποτηράκι του κρασιού λευκό κρασί αρετσίνωτο
  • αλάτι-πιπέρι
  • ρίγανη
Εκτέλεση: 
Σε κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί και σοτάρουμε το κρέας για 3-4 λεπτά.
Όταν ροδοκοκκινίσει το σβήνουμε με το κρασί. Αφού εξατμισμεί το αλκοόλ, βάζουμε στην κατσαρόλα το κρεμμύδι με τα πράσα και τα σοτάρουμε 4-5 λεπτά.
Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και λίγο ζεστό νερό, αν χρειάζεται.
Αφήνουμε το φαγητό να ψηθεί σε σιγανή φωτιά για 30 περίπου λεπτά, μέχρι να μείνει με το λάδι του.
Lauch-Pfannkuchen mit Schweinefleisch
Materialien:
• £ 1 Schweinefleisch gebraten
• £ 2 Stangen Lauch, in Ringe geschnitten
• 1/2 Tasse Olivenöl
• 1 Zwiebel, gehackt
• 1potiraki Weißwein aretsinoto
• Salz, Pfeffer
• Oregano
Ausführung:
In einem Topf das Olivenöl erhitzen und braten Sie das Fleisch für 3-4 Minuten.
Wenn die goldbraunen den Wein hinzu. Nach exatmismei Alkohol, stellte den Topf mit Zwiebel Lauch und 4-5 Minuten braten.
Mit Salz, Pfeffer, Oregano und ein wenig heißes Wasser, wenn nötig.
Lassen Sie die Speisen bei schwacher Hitze 30 Minuten kochen lassen, bis sie mit Öl ist.

Leek pancakes with pork
materials:
• 1 pound pork fried
• 2 pounds leeks, cut into rings
• 1/2 cup olive oil
• 1 onion, chopped
1potiraki wine white wine aretsinoto
Salt, pepper
oregano
execution:
In a saucepan heat the olive oil and saute the meat for 3-4 minutes.
When the golden brown add the wine. After exatmismei alcohol, put the pot with onion leeks and saute 4-5 minutes.
Add salt, pepper, oregano and a little hot water if needed.
Allow the food to cook over low heat for 30 minutes, until it is with oil.
Crêpes aux poireaux avec du porc
Matériaux:
1 filet de porc frit livre
• 2 poireaux livres, coupés en rondelles
l'huile 1/2 tasse d'olive
1 oignon, haché
1potiraki vin vin blanc aretsinoto
• Sel, poivre
l'origan
exécution:
Dans une casserole, chauffer l'huile d'olive et faire revenir la viande pendant 3-4 minutes.
Lorsque le brun doré, ajouter le vin. Après exatmismei l'alcool, mettre le pot aux poireaux et faire revenir l'oignon 4-5 minutes.
Ajouter le sel, le poivre, l'origan et un peu d'eau chaude si nécessaire.
Laissez les aliments à cuire à feu doux pendant 30 minutes, jusqu'à ce qu'il soit avec de l'huile.