Πράσο -Alium porum-Liliaceae-.
Τό πράσο είναι ευεργετικό, ιδιαίτερα στους νεφριτικούς.
Είναι και κατά του άρθρίτη, τής άρτηριοσκληρώσεως, τής λιθιάσεως καί ακόμη εύερεγτικό στήν καρδιά.
Είναι χωνευτικό καί δροσιστικό.
Χυμός πράσου θεραπεύει τή χρόνια φαρυγγίτιδα καί λαρυγγίτιδα.
Τό πράσο, ώς κατάπλασμα ειναι κατά του πονόλαιμου καί ακόμη καθαρίζει τή φωνή.
Τό πράσο θεωρείται ακόμη ότι είναι ευεργετικό κατά τής νευροπάθειας.
Τό πράσο περιέχει: ασβέστιο, ιώδιο
Τό πράσο είναι ευεργετικό, ιδιαίτερα στους νεφριτικούς.
Είναι και κατά του άρθρίτη, τής άρτηριοσκληρώσεως, τής λιθιάσεως καί ακόμη εύερεγτικό στήν καρδιά.
Είναι χωνευτικό καί δροσιστικό.
Χυμός πράσου θεραπεύει τή χρόνια φαρυγγίτιδα καί λαρυγγίτιδα.
Τό πράσο, ώς κατάπλασμα ειναι κατά του πονόλαιμου καί ακόμη καθαρίζει τή φωνή.
Τό πράσο θεωρείται ακόμη ότι είναι ευεργετικό κατά τής νευροπάθειας.
Τό πράσο περιέχει: ασβέστιο, ιώδιο
Ο Ιπποκράτης ήταν ο πρώτος που ανακάλυψε τις
πολυάριθμες ευεργετικές ιδιότητες του φυτού αυτού. Σήμερα το πράσο είναι γνωστό
διουρητικό, χρησιμοποιείται κατά του πρηξίματος ποδιών και χεριών και της κυτταρίτιδας. Πολύτιμο κατά της κατακράτησης
υγρών της κόπωσης και της κομάρας. Το πράσο μπορεί να μαγειρευτεί με διάφορους
τρόπους. Επίσης προστίθεται με άλλα χορταρικά στις χορτόπιτες. Σχινόπρασο:
Βοηθάει στην αποβολή των τοξινών και δρα ενάντια στην κατακράτηση των υγρών.
Για πολλούς ειδικούς, κρύβει μέσα του το μυστικό της ενέργειας και της
ευεξίας, ενώ τα λεπτά φυλλαράκια του καταναλώνονται φρέσκα σε σαλάτες, κρύες
σούπες και σάλτσες.
σχοινόπρασο
Υπάρχουν δύο διαφορετικά είδη σχοινόπρασου. Το πρώτο έχει μυρωδιά κρεμμυδιού και είναι το Allium schoenoprasum και το δεύτερο έχει μυρωδιά σκόρδου και είναι το Allium tuberosum. Και τα δύο ανήκουν στην οικογένεια Liliaceae.
Το σχοινόπρασο με μυρωδιά κρεμμυδιού έχει τρεις ποικιλίες, τη Hylan, τη Fine leaves και τη Medium leaves.
Τα σχοινόπρασα χρειάζονται εδάφη μέσης σύστασης, γόνιμα και καλά αποστραγγισμένα. Έχουν ανάγκη από αρκετή υγρασία, προτιμούν κλίμα δροσερό, και οι πιο κατάλληλες εποχές για ανάπτυξη τους είναι το φθινόπωρο, ο χειμώνας και η άνοιξη.
Τα σχοινόπρασα μόνα τους χρησιμοποιούνται στις σαλάτες, στα σάντουιτς, στις σούπες και ως γαρνίρισμα. Τα ξηρά σχοινόπρασα μπαίνουν πάνω στις σούπες ή μέσα σε χυμό λεμονιού.
Τα σχοινόπρασα περιέχουν αρκετό σίδηρο που βοηθά στην αναιμία. Ρίχνουν την πίεση, βοηθούν την πέψη και ανακουφίζουν τον ανθρώπινο οργανισμό όταν είναι κρυολογημένος.
βοδινή γλώσσα, σάλτσες λαχανικών, σάλτσες ψητών, ομελέτα, ψητή πατάτα φούρνου, ψιλοκομμένο σε χτυπημένη κρέμα γάλακτος
-Τριγωνέλλα
(ή γραικόχορτο ή τριγωνίσκος ή στροφύλλη).
Μπαχαρικό που προέρχεται από τους σπόρους του φυτού Trigonella και κυρίως από τα δύο είδη του T. Caurelea και T. Foenumgraecum. Υπάρχουν συνολικά γύρω στα 80 είδη τριγωνέλλας. Είναι μονοετείς πόες, ιθαγενείς τού Παλαιού Κόσμου. Το φυτό αποτελείται από τριχωτά σύνθετα φύλλα με τρία φυλλάρια το καθένα και άνθη λευκά, κίτρινα ή κυανωπά. Χαρακτηριστικό του γνώρισμα είναι το πολύ έντονο και ευχάριστο άρωμά του.
Το είδος T. Caurelea καλλιεργείται στην Ευρώπη για την παραγωγή άχυρου αλλά και σε κάποιες περιοχές τής Ελβετίας για τον αρωματισμό τυριών, σούπας και πιάτων με πατάτες. Αφέψημα τών φύλλων του μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν τσάι. Το είδος T. Foenumgraecum είναι το πιο σημαντικό και συναντιέται και στην Ελλάδα, γνωστό και ως Τριγωνίσκος ή Γραικόχορτο.
Τα κονιοποιημένα σπέρματά του αποτελούν συστατικό τού κάρυ. Το φυτό καλλιεργείται στις χώρες τής μεσογείου και στη νότια Ασία ως ζωοτροφή και τα σπέρματά του χρησιμοποιούνται εκτός από τη μαγειρική στην κτηνιατρική και στη λαϊκή θεραπευτική.
Σε συνδυασμό με το αιθέριο έλαιο τής μέντας ή λεμονιάς χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση τής κακοσμίας τού στόματος και τής αναπνοής.
Δεν είναι εύκολα ανευρέσιμη παρόλο που παλαιότερα στην Ευρώπη είχε τη φήμη μπαχαρικού που προκαλεί πάθη και αισθησιακά όνειρα!
Για τυριά, σούπες, πατάτες. Συστατικό του κάρυ. Σε τσάι. Για την κακοσμία της αναπνοής.
G
Υπάρχουν δύο διαφορετικά είδη σχοινόπρασου. Το πρώτο έχει μυρωδιά κρεμμυδιού και είναι το Allium schoenoprasum και το δεύτερο έχει μυρωδιά σκόρδου και είναι το Allium tuberosum. Και τα δύο ανήκουν στην οικογένεια Liliaceae.
Το σχοινόπρασο με μυρωδιά κρεμμυδιού έχει τρεις ποικιλίες, τη Hylan, τη Fine leaves και τη Medium leaves.
Τα σχοινόπρασα χρειάζονται εδάφη μέσης σύστασης, γόνιμα και καλά αποστραγγισμένα. Έχουν ανάγκη από αρκετή υγρασία, προτιμούν κλίμα δροσερό, και οι πιο κατάλληλες εποχές για ανάπτυξη τους είναι το φθινόπωρο, ο χειμώνας και η άνοιξη.
Τα σχοινόπρασα μόνα τους χρησιμοποιούνται στις σαλάτες, στα σάντουιτς, στις σούπες και ως γαρνίρισμα. Τα ξηρά σχοινόπρασα μπαίνουν πάνω στις σούπες ή μέσα σε χυμό λεμονιού.
Τα σχοινόπρασα περιέχουν αρκετό σίδηρο που βοηθά στην αναιμία. Ρίχνουν την πίεση, βοηθούν την πέψη και ανακουφίζουν τον ανθρώπινο οργανισμό όταν είναι κρυολογημένος.
βοδινή γλώσσα, σάλτσες λαχανικών, σάλτσες ψητών, ομελέτα, ψητή πατάτα φούρνου, ψιλοκομμένο σε χτυπημένη κρέμα γάλακτος
-Τριγωνέλλα
(ή γραικόχορτο ή τριγωνίσκος ή στροφύλλη).
Μπαχαρικό που προέρχεται από τους σπόρους του φυτού Trigonella και κυρίως από τα δύο είδη του T. Caurelea και T. Foenumgraecum. Υπάρχουν συνολικά γύρω στα 80 είδη τριγωνέλλας. Είναι μονοετείς πόες, ιθαγενείς τού Παλαιού Κόσμου. Το φυτό αποτελείται από τριχωτά σύνθετα φύλλα με τρία φυλλάρια το καθένα και άνθη λευκά, κίτρινα ή κυανωπά. Χαρακτηριστικό του γνώρισμα είναι το πολύ έντονο και ευχάριστο άρωμά του.
Το είδος T. Caurelea καλλιεργείται στην Ευρώπη για την παραγωγή άχυρου αλλά και σε κάποιες περιοχές τής Ελβετίας για τον αρωματισμό τυριών, σούπας και πιάτων με πατάτες. Αφέψημα τών φύλλων του μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν τσάι. Το είδος T. Foenumgraecum είναι το πιο σημαντικό και συναντιέται και στην Ελλάδα, γνωστό και ως Τριγωνίσκος ή Γραικόχορτο.
Τα κονιοποιημένα σπέρματά του αποτελούν συστατικό τού κάρυ. Το φυτό καλλιεργείται στις χώρες τής μεσογείου και στη νότια Ασία ως ζωοτροφή και τα σπέρματά του χρησιμοποιούνται εκτός από τη μαγειρική στην κτηνιατρική και στη λαϊκή θεραπευτική.
Σε συνδυασμό με το αιθέριο έλαιο τής μέντας ή λεμονιάς χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση τής κακοσμίας τού στόματος και τής αναπνοής.
Δεν είναι εύκολα ανευρέσιμη παρόλο που παλαιότερα στην Ευρώπη είχε τη φήμη μπαχαρικού που προκαλεί πάθη και αισθησιακά όνειρα!
Για τυριά, σούπες, πατάτες. Συστατικό του κάρυ. Σε τσάι. Για την κακοσμία της αναπνοής.
G
Lauch-Alium
porum-Liliaceae-.
Leek ist von Vorteil, vor allem in nefritikous.
Ist gegen Arthritis, Arteriosklerose, und sogar von lithiaseos everegtiko Herz.
Es ist Verdauungs-und erfrischend.
Leek Saft heilen chronische Pharyngitis und Laryngitis.
Leek als Umschlag sind Halsschmerzen und sogar reinigt ihre Stimme.
Leek noch als vorteilhaft gegen die Neuropathie.
Lauch enthält Kalzium, Jod
Hippokrates war der erste von zahlreichen positiven Eigenschaften dieser Pflanze zu entdecken. Heute ist der Lauch ist harntreibend, Schwellungen in Füßen und Händen und Cellulite bekannt. Wertvolle gegen Wassereinlagerungen und Müdigkeit Komara. Leek kann auf verschiedene Weise zubereitet werden. Auch zu anderen Gemüse in Torten hinzugefügt. Schnittlauch: Es hilft bei der Ausscheidung von Giftstoffen und wirkt gegen Beibehaltung ¬ Finanzierung von Flüssigkeiten. Für viele Experten, versteckt in der geheimen aktiv ¬ lassen und Wellness, während Minuten der Blätter gegessen in Salate, kalte Suppen und Saucen frisch.
Schnittlauch
Es gibt zwei verschiedene Arten von Schnittlauch. Der erste hat Zwiebel Geruch und ist Allium schoenoprasum und die zweite hat Knoblauch Geruch und ist Allium tuberosum. Sowohl zur Familie der Liliengewächse gehören.
Schnittlauch und Zwiebel Geruch hat drei Sorten, die Hylan die feinen Blätter und Medium Blätter.
Die Schnittlauch benötigen lehmige Böden Textur, fruchtbare und gut drainiert. Sie brauchen genügend Feuchtigkeit, sie kühles Klima bevorzugen, und die am besten geeigneten Zeiten für ihre Entwicklung ist im Herbst, Winter und Frühling.
Die Schnittlauch selbst in Salate, Sandwiches, Suppen und als Beilage verwendet. Getrocknete Schnittlauch aufgezogen in Suppen oder in Zitronensaft.
Die Schnittlauch enthalten genügend Eisen hilft Anämie. Werfen Druck, die Verdauung und entlasten den Körper, wenn kryologimenos.
Rinderzunge, Saucen, Gemüse, Soßen, gegrilltes, Rührei, gegrillte Ofenkartoffel, gehackt in Schlagsahne
Bockshornklee-
(Oder graikochorto oder trigoniskos oder Strofilia).
Gewürz aus den Samen der Pflanze Trigonella stammt und insbesondere die beiden Arten von T. Caurelea und T. Foenumgraecum. Es gibt insgesamt etwa 80 Arten von Bockshornklee. Ist eine jährliche Kräuter, Eingeborenen der Alten Welt. Die Anlage besteht aus haarigen Laminate mit drei Blättchen jeweils Blumen und weiß, gelb oder bläulich. Charakteristisches Merkmal ist sehr intensiv und angenehmes Aroma.
Der Typ T. Caurelea in Europa für die Herstellung von Stroh, aber in einigen Teilen der Schweiz angebaut zum Aromatisieren von Käse-Suppe und Kartoffel-Gerichte. Dekokt der Blätter können als Tee verwendet werden. Der Typ T. Foenumgraecum ist wichtiger trifft in Griechenland, auch als Trigoniskos oder Graikochorto bekannt.
Die pulverisierten Samen sind ein Bestandteil von Curry. Die Anlage ist im Mittelmeerraum und in Südasien als Tierfutter angebaut und Samen werden zusätzlich zum Kochen in der Veterinärmedizin und Volksheilkunde verwendet.
In Kombination mit dem ätherischen Öl der Pfefferminze oder Zitrone wird verwendet, um schlechten Atem und die Atmung zu behandeln.
Nicht leicht anefresimi obwohl ältesten in Europa hatte den Ruf Gewürz verursacht Leidenschaften und sinnliche Träume!
Für Käse, Suppen, Kartoffeln. Zutaten von Curry. In Tee. Für Mundgeruch.
Leek ist von Vorteil, vor allem in nefritikous.
Ist gegen Arthritis, Arteriosklerose, und sogar von lithiaseos everegtiko Herz.
Es ist Verdauungs-und erfrischend.
Leek Saft heilen chronische Pharyngitis und Laryngitis.
Leek als Umschlag sind Halsschmerzen und sogar reinigt ihre Stimme.
Leek noch als vorteilhaft gegen die Neuropathie.
Lauch enthält Kalzium, Jod
Hippokrates war der erste von zahlreichen positiven Eigenschaften dieser Pflanze zu entdecken. Heute ist der Lauch ist harntreibend, Schwellungen in Füßen und Händen und Cellulite bekannt. Wertvolle gegen Wassereinlagerungen und Müdigkeit Komara. Leek kann auf verschiedene Weise zubereitet werden. Auch zu anderen Gemüse in Torten hinzugefügt. Schnittlauch: Es hilft bei der Ausscheidung von Giftstoffen und wirkt gegen Beibehaltung ¬ Finanzierung von Flüssigkeiten. Für viele Experten, versteckt in der geheimen aktiv ¬ lassen und Wellness, während Minuten der Blätter gegessen in Salate, kalte Suppen und Saucen frisch.
Schnittlauch
Es gibt zwei verschiedene Arten von Schnittlauch. Der erste hat Zwiebel Geruch und ist Allium schoenoprasum und die zweite hat Knoblauch Geruch und ist Allium tuberosum. Sowohl zur Familie der Liliengewächse gehören.
Schnittlauch und Zwiebel Geruch hat drei Sorten, die Hylan die feinen Blätter und Medium Blätter.
Die Schnittlauch benötigen lehmige Böden Textur, fruchtbare und gut drainiert. Sie brauchen genügend Feuchtigkeit, sie kühles Klima bevorzugen, und die am besten geeigneten Zeiten für ihre Entwicklung ist im Herbst, Winter und Frühling.
Die Schnittlauch selbst in Salate, Sandwiches, Suppen und als Beilage verwendet. Getrocknete Schnittlauch aufgezogen in Suppen oder in Zitronensaft.
Die Schnittlauch enthalten genügend Eisen hilft Anämie. Werfen Druck, die Verdauung und entlasten den Körper, wenn kryologimenos.
Rinderzunge, Saucen, Gemüse, Soßen, gegrilltes, Rührei, gegrillte Ofenkartoffel, gehackt in Schlagsahne
Bockshornklee-
(Oder graikochorto oder trigoniskos oder Strofilia).
Gewürz aus den Samen der Pflanze Trigonella stammt und insbesondere die beiden Arten von T. Caurelea und T. Foenumgraecum. Es gibt insgesamt etwa 80 Arten von Bockshornklee. Ist eine jährliche Kräuter, Eingeborenen der Alten Welt. Die Anlage besteht aus haarigen Laminate mit drei Blättchen jeweils Blumen und weiß, gelb oder bläulich. Charakteristisches Merkmal ist sehr intensiv und angenehmes Aroma.
Der Typ T. Caurelea in Europa für die Herstellung von Stroh, aber in einigen Teilen der Schweiz angebaut zum Aromatisieren von Käse-Suppe und Kartoffel-Gerichte. Dekokt der Blätter können als Tee verwendet werden. Der Typ T. Foenumgraecum ist wichtiger trifft in Griechenland, auch als Trigoniskos oder Graikochorto bekannt.
Die pulverisierten Samen sind ein Bestandteil von Curry. Die Anlage ist im Mittelmeerraum und in Südasien als Tierfutter angebaut und Samen werden zusätzlich zum Kochen in der Veterinärmedizin und Volksheilkunde verwendet.
In Kombination mit dem ätherischen Öl der Pfefferminze oder Zitrone wird verwendet, um schlechten Atem und die Atmung zu behandeln.
Nicht leicht anefresimi obwohl ältesten in Europa hatte den Ruf Gewürz verursacht Leidenschaften und sinnliche Träume!
Für Käse, Suppen, Kartoffeln. Zutaten von Curry. In Tee. Für Mundgeruch.
E
Leek-Alium porum-Liliaceae-.
Leek is beneficial, especially in nefritikous.
Is against arthritis, arteriosclerosis, and even of lithiaseos everegtiko heart.
It is digestive and refreshing.
Leek juice cure chronic pharyngitis and laryngitis.
Leek as a poultice are sore throats and even cleans her voice.
Leek is still considered to be beneficial against the neuropathy.
Leek contains calcium, iodine
Hippocrates was the first to discover numerous beneficial properties of this plant. Today the leek is known diuretic, used in swelling feet and hands and cellulite. Valuable against fluid retention fatigue and Komara. Leek can be cooked in various ways. Also added to other vegetables in pies. Chives: It helps in the elimination of toxins and acts against retaining ¬ financing of liquids. For many experts, hides in the secret actively ¬ let and wellness, while minutes of leaves eaten fresh in salads, cold soups and sauces.
chives
There are two different kinds of chive. The first has onion smell and is Allium schoenoprasum and the second has garlic smell and is Allium tuberosum. Both belong to the family Liliaceae.
Chives and onion smell has three varieties, the Hylan, the Fine leaves and Medium leaves.
The chives need loamy texture soils, fertile and well drained. They need enough moisture, they prefer cool climate, and the most appropriate times for their development is autumn, winter and spring.
The chives themselves are used in salads, sandwiches, soups and as a garnish. Dried chives tucked up in soups or in lemon juice.
The chives contain enough iron helps anemia. Throwing pressure, aid digestion and relieve the body when kryologimenos.
bovine tongue, sauces, vegetables, sauces, grilled, scrambled eggs, grilled baked potato, chopped into whipped cream
-Fenugreek
(Or graikochorto or trigoniskos or Strofilia).
Spice derived from the seeds of the plant Trigonella and particularly the two types of T. Caurelea and T. Foenumgraecum. There are a total of about 80 species of fenugreek. Is an annual herbs, natives of the Old World. The plant consists of hairy laminates with three leaflets each flowers and white, yellow or bluish. Characteristic feature is very intense and pleasant aroma.
The type T. Caurelea cultivated in Europe for the manufacture of straw but in some parts of Switzerland for flavoring cheese soup and potato dishes. Decoction of the leaves can be used as tea. The type T. Foenumgraecum is more important meets in Greece, also known as Trigoniskos or Graikochorto.
The powdered seeds are an ingredient of curry. The plant is cultivated in the Mediterranean and in South Asia as animal feed and seeds are used in addition to cooking in veterinary medicine and folk healing.
In combination with the essential oil of peppermint or lemon is used to treat bad breath and breathing.
Not easily anefresimi though oldest in Europe had the reputation spice causing passions and sensual dreams!
For cheeses, soups, potatoes. Ingredient of curry. In tea. For bad breath.
Leek is beneficial, especially in nefritikous.
Is against arthritis, arteriosclerosis, and even of lithiaseos everegtiko heart.
It is digestive and refreshing.
Leek juice cure chronic pharyngitis and laryngitis.
Leek as a poultice are sore throats and even cleans her voice.
Leek is still considered to be beneficial against the neuropathy.
Leek contains calcium, iodine
Hippocrates was the first to discover numerous beneficial properties of this plant. Today the leek is known diuretic, used in swelling feet and hands and cellulite. Valuable against fluid retention fatigue and Komara. Leek can be cooked in various ways. Also added to other vegetables in pies. Chives: It helps in the elimination of toxins and acts against retaining ¬ financing of liquids. For many experts, hides in the secret actively ¬ let and wellness, while minutes of leaves eaten fresh in salads, cold soups and sauces.
chives
There are two different kinds of chive. The first has onion smell and is Allium schoenoprasum and the second has garlic smell and is Allium tuberosum. Both belong to the family Liliaceae.
Chives and onion smell has three varieties, the Hylan, the Fine leaves and Medium leaves.
The chives need loamy texture soils, fertile and well drained. They need enough moisture, they prefer cool climate, and the most appropriate times for their development is autumn, winter and spring.
The chives themselves are used in salads, sandwiches, soups and as a garnish. Dried chives tucked up in soups or in lemon juice.
The chives contain enough iron helps anemia. Throwing pressure, aid digestion and relieve the body when kryologimenos.
bovine tongue, sauces, vegetables, sauces, grilled, scrambled eggs, grilled baked potato, chopped into whipped cream
-Fenugreek
(Or graikochorto or trigoniskos or Strofilia).
Spice derived from the seeds of the plant Trigonella and particularly the two types of T. Caurelea and T. Foenumgraecum. There are a total of about 80 species of fenugreek. Is an annual herbs, natives of the Old World. The plant consists of hairy laminates with three leaflets each flowers and white, yellow or bluish. Characteristic feature is very intense and pleasant aroma.
The type T. Caurelea cultivated in Europe for the manufacture of straw but in some parts of Switzerland for flavoring cheese soup and potato dishes. Decoction of the leaves can be used as tea. The type T. Foenumgraecum is more important meets in Greece, also known as Trigoniskos or Graikochorto.
The powdered seeds are an ingredient of curry. The plant is cultivated in the Mediterranean and in South Asia as animal feed and seeds are used in addition to cooking in veterinary medicine and folk healing.
In combination with the essential oil of peppermint or lemon is used to treat bad breath and breathing.
Not easily anefresimi though oldest in Europe had the reputation spice causing passions and sensual dreams!
For cheeses, soups, potatoes. Ingredient of curry. In tea. For bad breath.
F
Leek-alium porum-Liliacées-.
Leek est bénéfique, surtout dans nefritikous.
Est contre l'arthrite, l'artériosclérose, et même de lithiaseos cœur everegtiko.
Il est digestive et rafraîchissante.
jus de poireau guérir une pharyngite chronique et laryngite.
Leek comme un cataplasme sont les maux de gorge et même nettoie sa voix.
Poireau est toujours considéré comme bénéfique contre la neuropathie.
Leek contient du calcium, de l'iode
Hippocrate a été le premier à découvrir les nombreuses propriétés bénéfiques de cette plante. Aujourd'hui, le poireau est connu diurétique, utilisé dans l'enflure des pieds et des mains et de la cellulite. Précieuse contre la fatigue de la rétention d'eau et Komara. Leek peuvent être cuits de diverses manières. Aussi ajouté à d'autres légumes dans les tartes. Ciboulette: Il contribue à l'élimination des toxines et agit contre le maintien ¬ financement des liquides. Pour de nombreux experts, se cache dans le secret activement ¬ laisser et bien-être, tandis minutes de feuilles consommées fraîches dans les salades, les soupes et les sauces froides.
ciboulette
Il existe deux types différents de ciboulette. Le premier a l'odeur de l'oignon et est schoenoprasum Allium et la seconde a l'odeur de l'ail et Allium tuberosum est. Tous deux appartiennent à la famille des liliacées.
Ciboulette et l'odeur de l'oignon a trois variétés, le hylan, les fines feuilles et des feuilles de taille moyenne.
Les ciboulette besoin des sols à texture limoneux, fertiles et bien drainés. Ils ont besoin de suffisamment d'humidité, ils préfèrent un climat frais et les temps les plus appropriées pour leur développement est l'automne, hiver et printemps.
Les ciboulette eux-mêmes sont utilisés dans des salades, des sandwiches, des soupes et comme garniture. Ciboulette séchée retroussées dans les soupes ou jus de citron.
Les ciboulette contiennent suffisamment de fer contribue à l'anémie. Lancer la pression, la digestion et soulager le corps quand kryologimenos.
langue bovine, sauces, légumes, sauces, grillé, œufs brouillés, pommes de terre au four grillés, coupés en crème fouettée
-Fenugrec
(Ou graikochorto ou trigoniskos ou Strofilia).
Épice dérivé des graines de la plante de Trigonella et en particulier les deux types de T. Caurelea et T. Foenumgraecum. Il ya un total d'environ 80 espèces de fenugrec. Est une des herbes annuelles, originaires de l'Ancien Monde. L'usine se compose de stratifiés velues avec trois folioles chacune des fleurs et blanc, jaune ou bleuâtre. Caractéristique est très intense et un arôme agréable.
Le type T. Caurelea cultivé en Europe pour la fabrication de la paille, mais dans certaines parties de la Suisse pour aromatiser soupe au fromage et les plats de pommes de terre. Décoction de feuilles peut être utilisé comme un thé. Le type T. Foenumgraecum est plus importante rencontre en Grèce, également connu sous le nom Trigoniskos ou Graikochorto.
Les graines réduites en poudre sont un ingrédient du curry. La plante est cultivée dans le bassin méditerranéen et en Asie du Sud pour l'alimentation animale et les graines sont utilisées en plus de la cuisine en médecine vétérinaire et de la guérison populaire.
En combinaison avec l'huile essentielle de menthe poivrée ou de citron est utilisé pour traiter la mauvaise haleine et la respiration.
Pas facilement anefresimi bien plus ancienne d'Europe avaient l'épice de la réputation provoquant passions et rêves sensuels!
Pour les fromages, soupes, pommes de terre. Ingrédient de curry. Dans le thé. Pour la mauvaise haleine.
Leek est bénéfique, surtout dans nefritikous.
Est contre l'arthrite, l'artériosclérose, et même de lithiaseos cœur everegtiko.
Il est digestive et rafraîchissante.
jus de poireau guérir une pharyngite chronique et laryngite.
Leek comme un cataplasme sont les maux de gorge et même nettoie sa voix.
Poireau est toujours considéré comme bénéfique contre la neuropathie.
Leek contient du calcium, de l'iode
Hippocrate a été le premier à découvrir les nombreuses propriétés bénéfiques de cette plante. Aujourd'hui, le poireau est connu diurétique, utilisé dans l'enflure des pieds et des mains et de la cellulite. Précieuse contre la fatigue de la rétention d'eau et Komara. Leek peuvent être cuits de diverses manières. Aussi ajouté à d'autres légumes dans les tartes. Ciboulette: Il contribue à l'élimination des toxines et agit contre le maintien ¬ financement des liquides. Pour de nombreux experts, se cache dans le secret activement ¬ laisser et bien-être, tandis minutes de feuilles consommées fraîches dans les salades, les soupes et les sauces froides.
ciboulette
Il existe deux types différents de ciboulette. Le premier a l'odeur de l'oignon et est schoenoprasum Allium et la seconde a l'odeur de l'ail et Allium tuberosum est. Tous deux appartiennent à la famille des liliacées.
Ciboulette et l'odeur de l'oignon a trois variétés, le hylan, les fines feuilles et des feuilles de taille moyenne.
Les ciboulette besoin des sols à texture limoneux, fertiles et bien drainés. Ils ont besoin de suffisamment d'humidité, ils préfèrent un climat frais et les temps les plus appropriées pour leur développement est l'automne, hiver et printemps.
Les ciboulette eux-mêmes sont utilisés dans des salades, des sandwiches, des soupes et comme garniture. Ciboulette séchée retroussées dans les soupes ou jus de citron.
Les ciboulette contiennent suffisamment de fer contribue à l'anémie. Lancer la pression, la digestion et soulager le corps quand kryologimenos.
langue bovine, sauces, légumes, sauces, grillé, œufs brouillés, pommes de terre au four grillés, coupés en crème fouettée
-Fenugrec
(Ou graikochorto ou trigoniskos ou Strofilia).
Épice dérivé des graines de la plante de Trigonella et en particulier les deux types de T. Caurelea et T. Foenumgraecum. Il ya un total d'environ 80 espèces de fenugrec. Est une des herbes annuelles, originaires de l'Ancien Monde. L'usine se compose de stratifiés velues avec trois folioles chacune des fleurs et blanc, jaune ou bleuâtre. Caractéristique est très intense et un arôme agréable.
Le type T. Caurelea cultivé en Europe pour la fabrication de la paille, mais dans certaines parties de la Suisse pour aromatiser soupe au fromage et les plats de pommes de terre. Décoction de feuilles peut être utilisé comme un thé. Le type T. Foenumgraecum est plus importante rencontre en Grèce, également connu sous le nom Trigoniskos ou Graikochorto.
Les graines réduites en poudre sont un ingrédient du curry. La plante est cultivée dans le bassin méditerranéen et en Asie du Sud pour l'alimentation animale et les graines sont utilisées en plus de la cuisine en médecine vétérinaire et de la guérison populaire.
En combinaison avec l'huile essentielle de menthe poivrée ou de citron est utilisé pour traiter la mauvaise haleine et la respiration.
Pas facilement anefresimi bien plus ancienne d'Europe avaient l'épice de la réputation provoquant passions et rêves sensuels!
Pour les fromages, soupes, pommes de terre. Ingrédient de curry. Dans le thé. Pour la mauvaise haleine.
R
Лук-порей-Alium porum-лилейных-.
Лук-порей выгодно, особенно в nefritikous.
Против артрит, атеросклероз, и даже сердца lithiaseos everegtiko.
Это пищеварительной и освежающий.
Лук-порей сок вылечит хронический фарингит и ларингит.
Лук-порей в качестве припарки являются боли в горле и даже очищает ее голосе.
Лук-порей по-прежнему считается, чтобы быть полезным против нейропатии.
Лук-порей содержит кальций, йод
Гиппократ был первым, чтобы обнаружить многочисленные полезные свойства этого растения. Сегодня лук-порей известен мочегонным, используемых в отек ног и рук и целлюлита. Ценная жидкость против усталости удержания и Комара. Лук-порей можно приготовить по-разному. Также добавлены другие овощи в пирогах. Зеленый лук: она помогает в устранении токсинов и действует против сохранения ¬ финансирования жидкостей. Для многих экспертов, скрывается в тайном активно ¬ пусть и оздоровительные, а минут листьев едят в свежем виде в салатах, холодных супов и соусов.
лук
Есть два различных вида зеленым луком. Первый имеет запаха лука и Allium schoenoprasum а второе имеет запах чеснока и Allium Tuberosum. Оба принадлежат к семейству лилейных.
Зубки чеснока и лука запах имеет три сорта, Hylan, тонкими листьями и средних листьев.
Зеленый лук нужно суглинистых почвах текстуры, плодородные и хорошо дренированные. Они нуждаются в достаточном количестве влаги, они предпочитают прохладный климат, и самое подходящее время для их развития является осень, зиму и весну.
Лук сами используют в салаты, бутерброды, супы и в качестве гарнира. Сушеные лук подобран в супах или в лимонном соке.
Зеленый лук содержат достаточное количество железа помогает анемии. Бросив давление, улучшает пищеварение и облегчить тело, когда kryologimenos.
бычьего языка, соусы, овощи, соусы, приготовленные на гриле, омлет, жареные запеченный картофель, нарезанный на взбитые сливки
-Пажитника
(Или graikochorto или trigoniskos или Strofilia).
Специи, полученные из семян растения пажитника и, в частности два типа T. Caurelea и Т. Foenumgraecum. Есть в общей сложности около 80 видов пажитника. Это однолетние травы, выходцы из Старого Света. Установка состоит из волосатых ламинатов с тремя листовками каждому цветы и белый, желтый или голубоватый. Характерной особенностью является очень интенсивным и приятным ароматом.
Типа T. Caurelea культивируется в Европе для производства соломы, но в некоторых частях Швейцарии для ароматизации супа сыра и блюд из картофеля. Отвар из листьев можно использовать как чай. Типа T. Foenumgraecum важнее встречается в Греции, также известный как Trigoniskos или Graikochorto.
Порошкообразный семена ингредиент карри. Растение культивируется в Средиземноморье и в Южной Азии в качестве корма и семена используют в дополнение к кулинарии в области ветеринарной медицины и народного исцеления.
В сочетании с эфирным маслом мяты или лимона используют для лечения неприятного запаха изо рта и дыхания.
Не легко anefresimi хотя старейших в Европе имела репутацию специй вызывает страсти и чувственные мечты!
Для сыры, супы, картофель. Ингредиент карри. В чай. Неприятный запах изо рта.
Лук-порей выгодно, особенно в nefritikous.
Против артрит, атеросклероз, и даже сердца lithiaseos everegtiko.
Это пищеварительной и освежающий.
Лук-порей сок вылечит хронический фарингит и ларингит.
Лук-порей в качестве припарки являются боли в горле и даже очищает ее голосе.
Лук-порей по-прежнему считается, чтобы быть полезным против нейропатии.
Лук-порей содержит кальций, йод
Гиппократ был первым, чтобы обнаружить многочисленные полезные свойства этого растения. Сегодня лук-порей известен мочегонным, используемых в отек ног и рук и целлюлита. Ценная жидкость против усталости удержания и Комара. Лук-порей можно приготовить по-разному. Также добавлены другие овощи в пирогах. Зеленый лук: она помогает в устранении токсинов и действует против сохранения ¬ финансирования жидкостей. Для многих экспертов, скрывается в тайном активно ¬ пусть и оздоровительные, а минут листьев едят в свежем виде в салатах, холодных супов и соусов.
лук
Есть два различных вида зеленым луком. Первый имеет запаха лука и Allium schoenoprasum а второе имеет запах чеснока и Allium Tuberosum. Оба принадлежат к семейству лилейных.
Зубки чеснока и лука запах имеет три сорта, Hylan, тонкими листьями и средних листьев.
Зеленый лук нужно суглинистых почвах текстуры, плодородные и хорошо дренированные. Они нуждаются в достаточном количестве влаги, они предпочитают прохладный климат, и самое подходящее время для их развития является осень, зиму и весну.
Лук сами используют в салаты, бутерброды, супы и в качестве гарнира. Сушеные лук подобран в супах или в лимонном соке.
Зеленый лук содержат достаточное количество железа помогает анемии. Бросив давление, улучшает пищеварение и облегчить тело, когда kryologimenos.
бычьего языка, соусы, овощи, соусы, приготовленные на гриле, омлет, жареные запеченный картофель, нарезанный на взбитые сливки
-Пажитника
(Или graikochorto или trigoniskos или Strofilia).
Специи, полученные из семян растения пажитника и, в частности два типа T. Caurelea и Т. Foenumgraecum. Есть в общей сложности около 80 видов пажитника. Это однолетние травы, выходцы из Старого Света. Установка состоит из волосатых ламинатов с тремя листовками каждому цветы и белый, желтый или голубоватый. Характерной особенностью является очень интенсивным и приятным ароматом.
Типа T. Caurelea культивируется в Европе для производства соломы, но в некоторых частях Швейцарии для ароматизации супа сыра и блюд из картофеля. Отвар из листьев можно использовать как чай. Типа T. Foenumgraecum важнее встречается в Греции, также известный как Trigoniskos или Graikochorto.
Порошкообразный семена ингредиент карри. Растение культивируется в Средиземноморье и в Южной Азии в качестве корма и семена используют в дополнение к кулинарии в области ветеринарной медицины и народного исцеления.
В сочетании с эфирным маслом мяты или лимона используют для лечения неприятного запаха изо рта и дыхания.
Не легко anefresimi хотя старейших в Европе имела репутацию специй вызывает страсти и чувственные мечты!
Для сыры, супы, картофель. Ингредиент карри. В чай. Неприятный запах изо рта.
K
韭Alium
porum百合科。
韭菜是有益的,尤其是在nefritikous。
是对关节炎,动脉硬化,甚至的lithiaseos everegtiko心。
这是消化和清凉。
韭菜汁治慢性咽炎和喉炎。
韭菜膏药喉咙痛和,甚至清理她的声音。
韭菜仍然被认为是对神经病变是有益的。
韭菜含有钙,碘
希波克拉底是第一个发现这种植物的许多有益特性。今天的韭菜被称为利尿,用来肿胀的手和脚脂肪。有价值防止体液潴留疲劳和农产会社。韭菜可以以各种方式烹调。也加入其他蔬菜馅饼。韭菜:它有助于消除毒素和反对保留液体,融资行为。许多专家认为,隐藏在秘密积极¬让和健康,而叶分钟吃新鲜的沙拉,冷汤和调味汁。
韭菜
有两种不同类型的细香葱。首先有洋葱的气味和是葱schoenoprasum,第二个有蒜臭味,是韭菜。同属百合科。
韭菜和洋葱的气味有三个品种,核准Hylan,细小的叶片和叶片中等。
韭菜需要壤质地土壤,肥沃和排水良好的。他们需要足够的水分,他们更喜欢凉爽的气候,并为他们的发展最合适的时间是秋季,冬季和春季。
韭菜本身用于沙拉,三明治,汤和作为配菜。干韭菜卷起在汤或柠檬汁。
韭菜中含有足够的铁,有助于贫血。投掷压力,助消化,缓解身体的时候kryologimenos。
牛舌,酱油,蔬菜,调味酱,烤,炒鸡蛋,烤烤土豆,奶油剁成
-香豆
(或graikochorto或trigoniskos或STROFILIA)。
香料是来自于植物的种子胡芦,特别是这两种类型的T。 caurelea和T。 Foenumgraecum。目前共有约80种胡芦巴。为每年药材,当地人旧世界。该工厂由三小叶每个鲜花和白色,黄色或蓝色的毛茸茸的层压板。特色功能是非常激烈的,香气宜人。
类型T caurelea稻草的制造,但在瑞士的某些部分在欧洲栽培调味奶酪汤和土豆菜肴。汤茶的叶子可以用作。类型T foenumgraecum更重要的是,希腊,也被称为Trigoniskos或Graikochorto满足。
的粉末状的种子是咖喱的成分。植物种植在地中海和南亚作为饲料和种子被用于烹调中兽医医药和民俗愈合。
结合薄荷或柠檬精油用来治疗口臭和呼吸。
不容易anefresimi尽管欧洲最古老的有信誉香料引起的激情和感性的梦想!
对于奶酪,汤,土豆。咖喱成分。茶叶中。对于口臭。
韭菜是有益的,尤其是在nefritikous。
是对关节炎,动脉硬化,甚至的lithiaseos everegtiko心。
这是消化和清凉。
韭菜汁治慢性咽炎和喉炎。
韭菜膏药喉咙痛和,甚至清理她的声音。
韭菜仍然被认为是对神经病变是有益的。
韭菜含有钙,碘
希波克拉底是第一个发现这种植物的许多有益特性。今天的韭菜被称为利尿,用来肿胀的手和脚脂肪。有价值防止体液潴留疲劳和农产会社。韭菜可以以各种方式烹调。也加入其他蔬菜馅饼。韭菜:它有助于消除毒素和反对保留液体,融资行为。许多专家认为,隐藏在秘密积极¬让和健康,而叶分钟吃新鲜的沙拉,冷汤和调味汁。
韭菜
有两种不同类型的细香葱。首先有洋葱的气味和是葱schoenoprasum,第二个有蒜臭味,是韭菜。同属百合科。
韭菜和洋葱的气味有三个品种,核准Hylan,细小的叶片和叶片中等。
韭菜需要壤质地土壤,肥沃和排水良好的。他们需要足够的水分,他们更喜欢凉爽的气候,并为他们的发展最合适的时间是秋季,冬季和春季。
韭菜本身用于沙拉,三明治,汤和作为配菜。干韭菜卷起在汤或柠檬汁。
韭菜中含有足够的铁,有助于贫血。投掷压力,助消化,缓解身体的时候kryologimenos。
牛舌,酱油,蔬菜,调味酱,烤,炒鸡蛋,烤烤土豆,奶油剁成
-香豆
(或graikochorto或trigoniskos或STROFILIA)。
香料是来自于植物的种子胡芦,特别是这两种类型的T。 caurelea和T。 Foenumgraecum。目前共有约80种胡芦巴。为每年药材,当地人旧世界。该工厂由三小叶每个鲜花和白色,黄色或蓝色的毛茸茸的层压板。特色功能是非常激烈的,香气宜人。
类型T caurelea稻草的制造,但在瑞士的某些部分在欧洲栽培调味奶酪汤和土豆菜肴。汤茶的叶子可以用作。类型T foenumgraecum更重要的是,希腊,也被称为Trigoniskos或Graikochorto满足。
的粉末状的种子是咖喱的成分。植物种植在地中海和南亚作为饲料和种子被用于烹调中兽医医药和民俗愈合。
结合薄荷或柠檬精油用来治疗口臭和呼吸。
不容易anefresimi尽管欧洲最古老的有信誉香料引起的激情和感性的梦想!
对于奶酪,汤,土豆。咖喱成分。茶叶中。对于口臭。