Ρεπάνι -Raphamus sativus-Cruciferae-.
Παρασκεύασμα ρεπανιου γιά γαργάρες είναι κατά τής στηθάγχης — ένα μεγάλο ρεπάνι τό κόβουμε σέ φέτες καί τό βράζουμε μέ νερό γιά ένα τέταρτο τής ώρας.
Τό φιλτράρουμε καί τό ύγρό είναι έτοιμο γιά γαργάρες.
Τό ρεπάνι είναι καί καθαριστικό του αίματος.
Νά βράζεται καί νά τρώγεται σάν λαχανικό.
Τό βράσιμο γίνεται σιγά (μέ λίγο αλάτι) γιά μιά ώρα.
Παρασκεύασμα ρεπανιου γιά γαργάρες είναι κατά τής στηθάγχης — ένα μεγάλο ρεπάνι τό κόβουμε σέ φέτες καί τό βράζουμε μέ νερό γιά ένα τέταρτο τής ώρας.
Τό φιλτράρουμε καί τό ύγρό είναι έτοιμο γιά γαργάρες.
Τό ρεπάνι είναι καί καθαριστικό του αίματος.
Νά βράζεται καί νά τρώγεται σάν λαχανικό.
Τό βράσιμο γίνεται σιγά (μέ λίγο αλάτι) γιά μιά ώρα.
G
Rettich-Raphamus sativus-Cruciferae-.
Vorbereitung Rettich gurgeln ist Angina - eine große Radieschen in Scheiben geschnitten und gekocht mit Wasser für eine Viertelstunde.
Zu filtern und die Flüssigkeit ist bereit zum Gurgeln.
DIE Rettich ist blutreinigend.
Gekocht und als Gemüse gegessen werden.
Die Küche ist langsam (mit ein wenig Salz) für eine Stunde.
Vorbereitung Rettich gurgeln ist Angina - eine große Radieschen in Scheiben geschnitten und gekocht mit Wasser für eine Viertelstunde.
Zu filtern und die Flüssigkeit ist bereit zum Gurgeln.
DIE Rettich ist blutreinigend.
Gekocht und als Gemüse gegessen werden.
Die Küche ist langsam (mit ein wenig Salz) für eine Stunde.
E
Radish-Raphamus
sativus-Cruciferae-.
Preparation Radish gargle is angina - a large radish cut into slices and boiled with water for a quarter of an hour.
Filter it and the liquid is ready for gargling.
THE radish is blood purifier.
Be boiled and eaten as a vegetable.
The cooking is slowly (with a little salt) for one hour.
Preparation Radish gargle is angina - a large radish cut into slices and boiled with water for a quarter of an hour.
Filter it and the liquid is ready for gargling.
THE radish is blood purifier.
Be boiled and eaten as a vegetable.
The cooking is slowly (with a little salt) for one hour.
F
Radis-Raphamus sativus-Crucifères-.
Préparation Radis gargarisme est l'angine de poitrine - un grand radis coupé en tranches et on fait bouillir l'eau pendant un quart d'heure.
Filtrer le liquide et il est prêt pour gargarisme.
Le radis est purificateur de sang.
Être bouilli et mangé comme un légume.
La cuisson est lente (avec un peu de sel) pendant une heure.
Préparation Radis gargarisme est l'angine de poitrine - un grand radis coupé en tranches et on fait bouillir l'eau pendant un quart d'heure.
Filtrer le liquide et il est prêt pour gargarisme.
Le radis est purificateur de sang.
Être bouilli et mangé comme un légume.
La cuisson est lente (avec un peu de sel) pendant une heure.
R
Редька-Raphamus Sativus-крестоцветных-.
Подготовка полоскания редьки стенокардии - большой редис нарезать ломтиками и кипятят с водой в течение четверти часа.
Фильтр она и жидкость готова к полоскания.
Редька очиститель крови.
Быть вареной и едят как овощ.
Приготовление медленно (с небольшим количеством соли) в течение одного часа.
Подготовка полоскания редьки стенокардии - большой редис нарезать ломтиками и кипятят с водой в течение четверти часа.
Фильтр она и жидкость готова к полоскания.
Редька очиститель крови.
Быть вареной и едят как овощ.
Приготовление медленно (с небольшим количеством соли) в течение одного часа.
K
黄瓜萝卜Raphamus十字花科。
准备萝卜漱口心绞痛 - 大萝卜切成片,用开水焯一刻钟。
过滤和液体准备漱口。
萝卜是血液净化。
煮沸,作为蔬菜食用。
烹饪慢慢一小时(用少许盐)。
准备萝卜漱口心绞痛 - 大萝卜切成片,用开水焯一刻钟。
过滤和液体准备漱口。
萝卜是血液净化。
煮沸,作为蔬菜食用。
烹饪慢慢一小时(用少许盐)。