Dienstag, 17. Juli 2012

蜂蜜包含180种不同的物质 Чтобы Мед To Honey To μέλι


To μέλι περιέχει 180 διαφορετικές ουσίες!
 

Μία γλυκαντική ουσία που χρησιμοποιείται ευρύτατα τελευταία, εναλλακτικά της ζάχαρης, είναι το μέλι. Εδώ και αρκετά χρόνια το μέλι χρησιμοποιείται στην παραδοσιακή ιατρική διάφορων λαών λόγω των διάφορων ιδιοτήτων που του έχουν αποδοθεί κατά καιρούς.
 

To μέλι περιέχει τουλάχιστον 180 διαφορετικές ουσίες, οι οποίες συνδέονται οργανικά με τέτοιον τρόπο ώστε κανείς μέχρι τώρα να μην έχει καταφέρει να το φτιάξει τεχνητά, παρά τη γνωστή του σύνθεση.
 

Όσον αφορά στην θερμιδική του αξία, η 1 κ. σούπας μέλι περιέχει 64 θερμίδες, ενώ η αντίστοιχη ποσότητα ζάχαρης 46. Οπότε ποιο είναι καλύτερο. Το μέλι ή η ζάχαρη;
Κάποιες ιδιότητες που έχουν αποδοθεί στο μέλι είναι οι ακόλουθες:
 

Αντιβακτηριακές: Πολλές μελέτες έχουν πιστοποιήσει την ιδιότητα διαφόρων τύπων μελιού να παρεμποδίζουν την ανάπτυξη κάποιων βακτηρίων που είναι ανθεκτικά στα αντιβιοτικά. Ο ακριβής μηχανισμός μέσω του οποίου το μέλι επιδεικνύει την αντιβακτηριακή του δράση, δεν είναι πλήρως κατανοητός. Αρχικά, τα σάκχαρα του μελιού απομακρύνουν την υγρασία, που ευνοεί την ανάπτυξη των βακτηρίων.
Επιπλέον, κάποια συστατικά του, όπως είναι η μέθυλογλυοξάλη στο μέλι μανούκα ή το υπεροξείδιο του υδρογόνου σε άλλα, είναι γνωστά για την τοξική τους επίδραση στα βακτήρια. 

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα αποτελέσματα μίας μελέτης του 2011 από το πανεπιστήμιο του Άμστερνταμ, σύμφωνα με τα οποία η αντιβακτηριακή δράση του μελιού μανούκα εξακολουθούσε να ισχύει ακόμη και μετά την εξουδετέρωση της μεθυλογλυοξάλης, γεγονός που υποδεικνύει πως υπάρχουν και άλλοι άγνωστοι παράγοντες στο μέλι με αντιβακτηριακή δράση.
 

Αντιοξειδωτικές: Το ωμό μη παστεριωμένο μέλι περιέχει διάφορα φυτοσυστατικά με πιστοποιημένες αντικαρκινικές ιδιότητες. Δυστυχώς, η παστερίωση του μελιού καταστρέφει αρκετά από αυτά. Μία μελέτη του 2009 που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό «Journal of Agricultural and Food Chemistry» έδειξε πως οι πιο σκουρόχρωμοι τύπου μελιού, όπως είναι το μανούκα, το μέλι ευκαλύπτου ή φαγόπυρου, συγκριτικά με τους πιο ανοικτόχρωμους.
 

Αντιβηχικές: Αν και δεν έχουν εξηγηθεί επιστημονικά, σε μία μελέτη του 2007 από το πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια όπου συγκρινόταν το μέλι από φαγόπυρο με το αντιβηχικό φάρμακο δεξτρομεθορφάνη, οι γονείς ανέφεραν πως το μέλι ήταν πιο αποτελεσματικό στην ανακούφιση του βήχα κατά τη διάρκεια της νύκτας σε παιδιά με λοίμωξη του ανώτερου αναπνευστικού.
 



Um Honig enthält 180 verschiedene Substanzen!Ein Süßstoff weit letztere Alternative Zucker ist Honig. Seit einigen Jahren ist der Honig in der traditionellen Medizin für verschiedene Menschen aus verschiedenen Eigenschaften verwendet, die ihm zugeschrieben manchmal.Honig enthält mindestens 180 verschiedene Substanzen, die organischen so dass niemand bisher nicht gelungen, eine künstliche, trotz der bekannten Zusammensetzung sind.In Bezug auf den Heizwert, enthält das 1 EL Honig 64 Kalorien, während die gleiche Menge an Zucker 46. Also, was ist am besten. Honig oder Zucker?Einige Eigenschaften haben, um Honig zugeschrieben worden sind:Antibakterielle: Viele Studien haben die Eigenschaften der verschiedenen Arten von Honig auf das Wachstum einiger Bakterien, die gegen Antibiotika resistent sind hemmen identifiziert. Der genaue Mechanismus, mit dem Honig die antibakterielle Wirkung zeigt, wird nicht vollständig verstanden. Zunächst entfernen die Zucker Honig Feuchtigkeit, die das Wachstum von Bakterien begünstigt.Darüber hinaus werden einige Komponenten wie Methylglyoxal in Manuka Honig oder Wasserstoffperoxid in anderen, für ihre toxische Wirkung auf die Bakterien bekannt.Von besonderem Interesse sind die Ergebnisse einer Studie 2011 durch die Universität von Amsterdam, nach denen die antibakterielle Wirkung von Manuka Honig immer noch in Kraft, auch nach der Entfernung von Methylglyoxal, was darauf hindeutet, dass es noch andere unbekannte Faktoren in Honig mit antibakterieller Wirkung .Antioxidans: Rohe oder pasteurisierte Honig enthält verschiedene sekundäre Pflanzenstoffe mit zertifizierten Anti-Krebs-Eigenschaften. Leider zerstört die Pasteurisierung des Honigs reicht von ihnen. A 2009 Studie in der Fachzeitschrift «Journal of Agricultural and Food Chemistry» zeigten, dass die dunkleren Art von Honig wie Manuka-, Eukalyptus-Honig oder Buchweizen, verglichen mit dem Feuerzeug.Antitussive: Obwohl es wissenschaftlich erklärt haben, in einer Studie von 2007 von der University of Pennsylvania, wo sie Buchweizenhonig verglichen mit Antitussivum Dextromethorphan, berichteten Eltern, dass Honig mehr wirksam bei der Linderung Husten war während der Nacht in Kinder mit Infektion der oberen Atemwege.


E
 To Honey contains 180 different substances!A sweetener used widely latter alternative sugar is honey. For several years the honey used in traditional medicine for various people because of various properties attributed to him at times.To Honey contains at least 180 different substances, which are organic in such a way that no one so far has not managed to create artificial, despite the known composition.Regarding the calorific value, the 1 tablespoon honey contains 64 calories, while the same amount of sugar 46. So what's best. Honey or sugar?Some properties have been attributed to honey are:Antibacterial: Many studies have identified the properties of various types of honey to inhibit the growth of some bacteria that are resistant to antibiotics. The exact mechanism by which honey exhibits the antibacterial action is not fully understood. Initially, the sugars of honey remove moisture, which favors the growth of bacteria.Additionally, some components, such as methylglyoxal in manuka honey or hydrogen peroxide in others, are known for their toxic effect on the bacteria.Of particular interest are the results of a 2011 study by the University of Amsterdam, according to which the antibacterial activity of manuka honey still in force even after the removal of methylglyoxal, suggesting that there are other unknown factors in honey with antibacterial action .Antioxidant: Raw or unpasteurized honey contains various phytonutrients with certified anticancer properties. Unfortunately, the pasteurization of honey destroys enough of them. A 2009 study published in the journal «Journal of Agricultural and Food Chemistry» showed that darker type of honey such as manuka, eucalyptus honey or buckwheat, compared with the lighter.Antitussive: Although there have been explained scientifically, in a 2007 study from the University of Pennsylvania where they are compared buckwheat honey with antitussive drug dextromethorphan, parents reported that honey was more effective in relieving cough during the night in children with upper respiratory infection.

F
 Pour miel contient 180 substances différentes!Un édulcorant utilisé dernière alternative sucre est largement miel. Depuis plusieurs années, le miel utilisé dans la médecine traditionnelle pour différentes personnes en raison de diverses propriétés qui lui sont attribuées à certains moments.Pour miel contient au moins 180 matières différentes, qui sont organique de telle façon que personne jusqu'à présent n'a pas réussi à créer artificielle, en dépit de la composition connue.En ce qui concerne la valeur calorifique, la cuillère à soupe de miel 1 contient 64 calories, tandis que la même quantité de sucre 46. Alors, quel est le meilleur. Miel ou de sucre?Certaines propriétés ont été attribuées à miel sont les suivantes:Antibactérien: De nombreuses études ont permis d'identifier les propriétés des différents types de miel pour inhiber la croissance de certaines bactéries qui sont résistantes aux antibiotiques. Le mécanisme exact par lequel le miel présente l'action antibactérienne n'est pas entièrement comprise. Initialement, les sucres du miel enlever l'humidité, ce qui favorise la croissance des bactéries.De plus, certains composants, tels que le méthylglyoxal dans le miel de manuka ou le peroxyde d'hydrogène, dans d'autres, sont connus pour leur effet toxique sur les bactéries.D'intérêt particulier sont les résultats d'une étude de 2011 de l'Université d'Amsterdam, selon laquelle l'activité antibactérienne du miel de manuka toujours en vigueur même après le retrait de methylglyoxal, suggérant qu'il existe d'autres facteurs inconnus dans le miel avec une action antibactérienne .Antioxydant: le miel cru ou non pasteurisé contient différents phytonutriments aux propriétés anticancéreuses certifiés. Malheureusement, la pasteurisation du miel détruit assez d'eux. Une étude de 2009 publiée dans la revue «Journal of Agricultural and Chemistry alimentaire» a montré que le type de miel sombre comme manuka, miel d'eucalyptus ou de sarrasin, comparativement à la légère.Antitussif: Bien qu'il y ait expliqué scientifiquement, dans une étude de 2007 de l'Université de Pennsylvanie, où ils sont comparés miel de sarrasin avec le dextrométhorphane des médicaments antitussifs, les parents ont indiqué que le miel était plus efficace pour soulager la toux pendant la nuit enfants présentant une infection des voies respiratoires supérieures.

R

 
Чтобы Мед содержит 180 различных веществ!Подсластитель широко используется последняя альтернатива сахар медом. В течение нескольких лет мед используется в традиционной медицине для различных людей, потому что различные свойства, приписываемые ему в разы.Для Мед содержит по крайней мере 180 различных веществ, которые являются органическими таким образом, что ни одна до сих пор пор не удалось создать искусственное, несмотря на известные композиции.Что касается теплотворной способности, 1 столовую ложку меда содержит 64 калорий, в то время как такое же количество сахара 46. Так что лучше. Мед или сахар?Некоторые свойства были приписаны к мед:Антибактериальное: Многие исследования определены свойства различных видов меда ингибировать рост некоторых бактерий, устойчивых к антибиотикам. Точный механизм, посредством которого меда проявляет антибактериальное действие полностью не поняты. Первоначально, сахаров меда удаления влаги, что способствует росту бактерий.Кроме того, некоторые компоненты, такие как метилглиоксалем в мед чайного дерева или перекисью водорода в другие, которые известны своей токсическое действие на бактерии.Особый интерес представляют результаты исследования 2011 Амстердамского университета, согласно которому антибактериальную активность меда Манука остается в силе даже после удаления метилглиоксаль, предполагая, что существуют другие неизвестные факторы в меду с антибактериальным действием .Антиоксидант: Сырые или непастеризованного меда содержит различные фитонутриенты с сертифицированными противораковыми свойствами. К сожалению, пастеризацию меда разрушает их в достаточном количестве. 2009 исследование, опубликованное в журнале «журнал сельскохозяйственной и пищевой химии» показали, что темный тип меда Манука, таких как, эвкалипта медом или гречневую, по сравнению с зажигалкой.Противокашлевые: Хотя было объяснить научно, в исследовании 2007 года из университета Пенсильвании, где они сравниваются гречишный мед с противокашлевым декстрометорфан наркотиков, родители сообщили, что мед был более эффективным в облегчении кашля в ночное время детей при заболеваниях верхних дыхательных инфекций.


K


蜂蜜包含180种不同的物质!
 
广泛应用于后者的替代糖的甜味剂是蜂蜜。几年来的蜂蜜传统医学中使用的各种人因为各种属性​​归因于他的时候。
 
要蜂蜜中含有至少180种不同的物质,其中以这样的方式,没有人到目前为止还没有建立人工,尽管已知的组合物是有机。
 
关于热值,1汤匙蜂蜜中含有64卡路里的热量,而等量的白糖46。那么,什么是最好的。蜂蜜或糖? 蜂蜜已被归因于某些属性是:
 
抗菌性:许多的研究已经确定了的属性的不同类型的蜂蜜抑制一些对抗生素有抗药性的细菌的生长。蜂蜜具有抗菌作用的确切机制尚不完全清楚。最初,糖,蜂蜜,除去水分,这有利于细菌的生长。 此外,一些组件,如在其他中麦卢卡蜂蜜或过氧化氢的甲基乙二醛,其上的细菌的毒性作用是众所周知的。
特别感兴趣的是2011年由阿姆斯特丹大学的研究结果,根据提示有其他未知因素蜂蜜具有抗菌作用的抗菌活性麦卢卡蜂蜜仍然有效,即使搬迁后甲基乙二醛,
 
抗氧化剂:生的或未经高温消毒的蜂蜜中含有各种营养素与认证的抗癌特性。不幸的是,巴氏杀菌蜂蜜足以破坏他们。 2009年的一项研究发表在杂志“农业与食品化学杂志»表明,较深的类型,如蜂蜜麦卢卡,桉树蜜或荞麦相比,与打火机。
 
镇咳:虽然已经有科学的解释,在2007年的研究由宾夕法尼亚大学的他们相比荞麦蜜,止咳药物右美沙芬,家长报告,蜂蜜止咳更有效地在夜色中儿童上呼吸道感染。