Freitag, 20. Juli 2012

Μπροκολι

 Το μπρόκολο  εκτός απο την μεγάλη περιεκτικότητα σε βιταμινες και ιχνοστοιχεία που περιέχει  ειναι και μια βασική φυσική πηγή της ουσίας  σουλφοραφάνης  (Sulforaphane) που  σύμφωνα με έρευνες έχει ισχυρές αντιβακτηριακές ιδιότητες ακόμα και σε ανθεκτικά στα αντιβιοτικά μικρόβια  ,καθώς επίσης και αντικαρκινικές!!

Broccoli abgesehen von den hohen Gehalt an Vitaminen und Spurenelementen ist eine grundlegende und natürliche Quelle der Substanz Sulforaphan (Sulforaphan), nach einer Studie, die starken antibakteriellen Eigenschaften auch bei Antibiotika-resistenten Mikroben und Krebs hat!

Broccoli apart from the high content of vitamins and trace elements is a basic and natural source of the substance sulforaphane (Sulforaphane), according to research that has strong antibacterial properties even in antibiotic-resistant microbes, and cancer!

Brocoli en dehors de la haute teneur en vitamines et oligo-éléments est une source fondamentale et naturelle de la substance sulforaphane (sulforaphane), selon une étude qui a de fortes propriétés antibactériennes, même dans les microbes résistants aux antibiotiques et le cancer!