Μπροκολι
Το μπρόκολο εκτός απο την μεγάλη περιεκτικότητα σε βιταμινες και ιχνοστοιχεία που περιέχει ειναι και μια βασική φυσική πηγή της ουσίας σουλφοραφάνης (Sulforaphane) που σύμφωνα με έρευνες έχει ισχυρές αντιβακτηριακές ιδιότητες ακόμα και σε ανθεκτικά στα αντιβιοτικά μικρόβια ,καθώς επίσης και αντικαρκινικές!!
Το μπρόκολο εκτός απο την μεγάλη περιεκτικότητα σε βιταμινες και ιχνοστοιχεία που περιέχει ειναι και μια βασική φυσική πηγή της ουσίας σουλφοραφάνης (Sulforaphane) που σύμφωνα με έρευνες έχει ισχυρές αντιβακτηριακές ιδιότητες ακόμα και σε ανθεκτικά στα αντιβιοτικά μικρόβια ,καθώς επίσης και αντικαρκινικές!!
Broccoli abgesehen von den hohen
Gehalt an Vitaminen und Spurenelementen ist eine grundlegende und natürliche Quelle der Substanz Sulforaphan (Sulforaphan), nach einer Studie, die starken antibakteriellen Eigenschaften auch bei
Antibiotika-resistenten Mikroben und
Krebs hat!
Broccoli apart from the high content of
vitamins and trace elements is a basic and natural source of the substance sulforaphane (Sulforaphane), according
to research that has strong antibacterial properties even in antibiotic-resistant microbes, and cancer!
Brocoli en dehors de la haute teneur en
vitamines et oligo-éléments est
une source fondamentale et naturelle de la substance sulforaphane (sulforaphane),
selon une étude qui a de fortes
propriétés antibactériennes, même dans les microbes résistants aux antibiotiques et le cancer!